Ljubav, strast i fitness riječi su koje se mogu odmah asocirati prilikom spomena bračnog para Elene i Dragana Zdjelara koji već godinama uspješno vode svoj sportski centar Prime.

U jednom je desetljeću atraktivna Elena Zdjelar, uz podršku svog partnera, postala je nositeljica većeg broja zanimljivih nagrada kako na europskoj tako i na svjetskoj razini među kojima su prva mjesta pri IBFF World Champion i IBFF Miss Universe, te jedna od najtraženijih trenerica fitnessa u Istri.

Kao mala, maštala je kako će jednog dana prosperirati u svijetu fitnessa. No, držala se standardne šablone školovanja i traženja kancelarijskog posla. Paralelno je radila i studirala, ali istovremeno hranila svoju strast i vodila treninge s manjih brojem učesnica. Upoznavši međunarodnog instruktora i višegodišnjeg izbornika Hrvatske u borilačkim vještinama Dragana Zdjelara, njen svijet se je počeo mijenjati na bolje. Dopustila si je maštati i krenula zajedno sa svojim supružnikom k ostvarenju snova.

Oni danas nisu samo supružnici, već pravi radni tim, partnerski duo koji svojim radom, rezultatima ali i uvijek pozitivnim stavom nadahnjuje mnoge.

Ušli smo u njihovu veliku crnu dvoranu kako bismo ih bolje upoznali te vas pozivamo da pogledati snimku u nastavku.

SHARE