Jeste li aktivni tip osobe? Čim čitate ovo pitanje, podrazumijeva se da jeste. Aktivnim osobnostima treba konstantna izmjena sadržaja jer su željni rasta, kako psihičkog tako i fizičkog.

S Nedom Modrić zadržati ćemo se na fizičkom rastu čovjeka budući da je ona jedna od najpoznatijih trenerica rekreativnih aktivnosti u Poreču vodeći već dugi niz godina svoj klub poznat po svom stalnom bogaćenju programa.

Ono što će vam svatko tko je trenirao kod Nede svjedočiti je da u Aeromixu ne postoje jednaki treninzi. Možda ste na aerobiku ili pilatesu, no zaboravite što ste naučili prethodni sat. S Nedom je svaki sat rekreacije s raznim koreografijama, te vježbama pumpanja i istezanja mišića nova uzbudljiva avantura koja će vam pokloniti veliko oduševljene, posebice rezultat koji ćete tim vježbama postići.

Uz vrlo brz i efikasan razgovor, saznali smo od Nede o Aeromixu, o njenim počecima i podrškama te što znače motivacija i animacija u njenim svakidašnjim aktivnostima.

AEROMIX

– Aeromix ne mogu ukratko opisati. Duga je povijest iza nas za kratak odgovor. Možda je najbolji opis koji je upotrijebila jedna moja draga članica: “Mi u Aeromixu smo ko Jena fameja”.

Za mene je Aeromix druga obitelj, nešto što živim. Aeromix je revolucija, evolucija, dostupan svima, mjesto gdje su svi jednako važni i isti. To je mjesto na kojem se iznojimo, navježbamo, izmasakriramo, ali iznad svega zabavimo. Cilj Aeromixa je potaknuti svakog polaznika na kretanje prije svega zbog zdravstvenih razloga, te iste polaznike motivirati na redovitost.

PAZI ŠTO POŽELIŠ

– Možda prvi put kad sam poželjela postati trenerica bilo je kad sam imala otprilike 11 godina. Kad sam bila mala, išla sam na vježbe za kralježnicu u rovinjsku bolnicu i žena koja nam je vodila vježbe bila mi je divna. Odlučila sam da kako bi ja to voljela raditi kad odrastem. I eto, pazi što poželiš! Bio je tu još poticaj mnogih ljudi, instruktora i učitelja potrebnih da bi krenula na moj put, ali ono najbitnije je bilo da ja to želim. Instruktor sam od 1996 godine, a u Poreču sam odlučila početi raditi 2003. godine zahvaljujući mojoj Gaji.

DIO AEROMIXA IZA KULISA

– Gledajući sa strane moj posao možda izgleda jednostavniji no što on u biti jeste. Izgleda da radim samo par sati dnevno, ali u realnosti zapravo nije tako. Puno je tu priprema i odricanja pogotovo kada su novi programi u pripremi. To naglašavam zato jer u tom dijelu iza kulisa je moja obitelj, moja najveća podrška. Moj suprug mi i danas “odobrava” koreografije te mi zna reći kako bi mogla bi dodati još malo skokova ili kako je malo prelagano. On je moj najveći i najžešći kritičar. On prati i korake, uspone i padove te krize i veselje. On je dio Aeromixa koji stoji iza kulisa.

MOTIVACIJA DIO OSOBNOSTI

– Mislim da je motivacija nekako dio mene i u meni. Kad sam u dvorani, onda samo to ja i to je to. Ima polaznika koji me gledaju onako “Wow, što nam je skuhala za danas?!” e to je ta motivacija. Njihova lica prije, te sreća nakon treninga.

ANIMACIJA

– Animacija je sastavni dio mog posla. Bez animacije, to jednostavno ne bi bilo isto. Biti animator odnosno motivator je ono što pokreće i pojedinca i grupu.

Osoba sam koja voli promjene i ne volim monotoniju te su takvi i moji treninzi. Uvijek je tu nešto novo. Osim što monotoni trening dosadi, činjenica je da se naše tijelo navikne na iste pokrete i tada sam trening više nema tog efekta. Osobno meni odgovaraju dinamični treninzi, ali stvarno ne bih znala odvojiti koji mi je najdraži.

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *