Jedan od najgledanijih filmova iz ’90tih bio je Titanic. Glumački duet Leonardo Di Caprio i Kate Winslet, uz profesionalnu pratnju genijalaca filmske industrije, uspio je svojom glumom dotaknuti publiku diljem svijeta, a posebna pjesma My Heart Will Go On uz predivan glas Celine Dion uvrstila se na listu najljepših pjesama svijeta te je 1998 dobila poznate nagrade Oscara, Grammy, Zlatni Globus, Billboard, te Sattelite.

Dvadeset godina kasnije, tijekom najhladnijeg perioda godina, na samti leda našli su se 2Cellos kao novi glumački duet priče koja se u poznatom filmu nije prikazala, već se čuvala za one koje se s povjesnom pričom o Titanicu upoznavaju ili prisjećaju danas.

Nakon povratka iz Maldiva, Stjepan Hauser i Luka Šulić poklonili su svojoj publici novi spot s filmskom tematikom upravo za pjesmu My Heart Will Go On.

Aleksandar Kerekeš-Keky odlično je odradio svoju ulogu redatelja spota i direktora fotografije budući da nas je zajedno s pratećom glazbom poznatog dueta odveo upravo na tu samtu leda i ispod nje u pratnji pokreta dvaju glazbenika.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.