Moderno vrijeme zahtjeva brzinu u poslovanju, brzo dogovaranje i izvršavanje posla. Često nam pri izvršavanju prepreku čini nabava i dostava robe koja često kasni. Soluciju za takvu problematiku donio je Nenad Gaćeša osnovavši u Puli firmu Direkt Express j.d.o.o., koja zadovoljava poštanske i kurirske potrebe svojih klijenata.

Kako nam je svima potrebna dostava, iz privatnih ili poslovnih razloga, zatražili smo od Nenada nekoliko informacija o načinu rada njegove dostave.

POMOĆ POSLOVNOJ ZAJEDNICA

– Osnovali smo Direkt Express j.d.o.o. u namjeri da pomogne poslovnoj zajednici. Vidjeli smo da se Pula u poslovnom smislu širi i stvorila se potreba brze razmjene robe kako kod fizičkih tako i kod pravnih osoba. Bavimo se kurirskog službom dostave svega i svačega. Najbrža smo dostava u gradu. Vršimo dostavu od paketa, cvijeća, pisma, kućnih ljubimaca i svega što je potrebno klijentu.

BRZO IZVRŠAVANJE POSLA

– Najveći problem u dostavi je da klijenti jako dugo čekaju svoju pošiljku. Često se zna obećati jedno određeno vrijeme i onda se to ne ispuni. Kod nas toga nema. Nakon što nas klijente nazove i ugovorimo posao, preuzmemo robu u dogovorenom terminu i slijedi odmah dostava. Dostava se ostvaruje u najkraćem mogućem vremenu.

DOSTAVA BEZ PREPREKA

– Ljudi su u principu nezadovoljni dostavama jer se uvijek kasni. Kako ne volimo čekati, ne želimo niti da naši klijenti čekaju. Kod nas se dostava izvršava u istom danu, radilo se to o Zagrebu, Osijeku, Varaždinu ili drugom mjestu u Hrvatskoj.Kod nas ne postoji težak posao. Ako je velika gužva u prometu, mi se prilagodimo prometu. Ne može nas gužva, a niti loše vrijeme zaustaviti. Bitno nam je da su klijenti zadovoljni.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.