Pulski tim poznati kao Made by Gorana svakodnevno se brine kako bi njihove klijentice imale savršene nokte kako na nogama tako i na rukama, jer su nokti nakon zubiju najbitniji u vašoj javnoj prezentaciji. Kako bi dale dobru uslugu, usavršavaju se proučavanjem novih trendova koje tržište ideja nudi.

BEZBRIŽNOST KOJU PRUŽA TRAJNI LAK

– Koristimo se tehnikom apliciranja trajnog laka koji je usavršen toliko da klijentice su bezbrižne te s urednim noktima u svim svojim svakodnevnim situacijama, što im je bitno i praktično naravno jer ne moraju svako večer lakirati kod kuće nokte nego su mirne tri do četiri tjedna s trajnim lakom.

SVIJET IDEJA

– Inspiracija za uređivanje noktiju dobivamo prilikom proučavanja različitih naših i svjetskih stranica. Na našu radost, postoje i mnogobrojne mogućnosti ukrašavanja kod tretmana s trajnim lakom. Neke klijentice već dolaskom na tretman ima sliku i ideju što bi radila. U svijetu noktiju uvijek će se stvarati nove ideje i trendovi, a nalakirani i njegovani nokti uvijek su na ženi znak elegancije i da brine o sebi.

NEIZOSTAVNA CRVENA

– U trendu su uvijek neizostavna crvena, te nude boje koje većinom ukrašavamo raznim motivima i ukrasima poput cirkona ili šljokica, ovisno o godišnjem dobu naravno, gdje po zimi prevladavaju tamniji tonovi a po ljeti neon boje i bijeli lak i na rukama i na nogama.

SHARE