Poznata paraolimijka Mikela Ristoski je nezaustavljiva. Iz navike, ali i poštovanja prema svemu što je dosad postigla, ali i ljudi koji su joj uvijek bili podrška, Ristoski i dalje ispunjava svoju svakodnevicu treninzima, u nadi da će se problematika s korona virusom u što skorijem vremenu riješiti.

POREMEĆENI PLANOVI

– Ujutro kad se probudim, kako su se neke stvari dogodile u zadnje vrijeme, iskreno razmišljam o boljim danima, brinem se za svoje. Naviknula sam se situaciju s korona virusom, ali svima je nažalost ta situacija poremetila sve planove, posebice nama sportašima koji treniramo konstantno. Sve nam je odgođeno za 2021. i duboko se nadam da će sve u što skorijem roku smiriti.

PONOS KOJI JU PRATI

– Iskreno, nemam razloga zbog kojeg bi nekome zavidjela. Posebno sam ponosna što imam obitelj kakvu imam pa i na samu sebe i sve što sam postigla u životu. Ponosna sam također na svoje prijatelje s kojima se družim kako na treningu tako i poslije treninga. Osjećam se dobro i što se zdravlja tiče. Osim sporta, privlači me boravak na mirnim mjestima gdje nema puno ljudi. Sviđaju mi se mjesta u kojima se mogu potpuno opustiti.

SHARE