Jeste li se zaljubili? Otkrili smo da Nikola Peršić je. Osim ljubav prema glazbi i moru, Nikola već neko vrijeme ljubuje sa ženom koju definira najljepšom ali i s visokim pragom tolerancije što njegovom karakteru jako odgovara.

Nikola ne može mirovati pa ni kada mu je to pripisano. Kako mu se oslobodilo vrijeme radi otkazanih svirki, utrošio ga je na voljeni ribolov, ali i primoranu terapiju zbog povrede ramena. Uz to, kreativnost i zabava nisu mogle nedostajati u njegovoj svakodnevici te je zajedno s ostalim Koktelsima, Lejlom Šabanović i ekipom iz Medvid produkcije snimio spot za lanjski predstavljen singl „Lijepa naša” kojim ističe kako ne postoje barijere kad je prava ljubav u pitanju.

LJUBAV BEZ BARIJERA

– Sama pjesma ističe kako govorne razlike naših regija i jezika, ča, kaj i što, ne predstavljaju nikakvu barijeru kad je prava ljubav u pitanju. Naravno i ljubav ima svoja pravila pa ako se iznevjere, sve se izokrene. Kako smo spot snimali u ljeti, htjeli smo eksterijer, vedrinu, prirodu, veselje, ples, odnosno sve ljetne ljepote. Uz pomoć Medvida i našeg pulskog dijela benda odabrali smo Pulu i Rakalj za snimanje prekrasnih kadrova koje možete vidjeti u spotu. Nakon provedenih mjeseca u izolaciju i pjevanja iz soba, bilo nam je super malo se rastrčati na zraku. Koncept spota je bio da naša glavna glumica Lejla Šabanović iz porečkog USB-a odglumi sve uloge s konstantnim presvlačenjem, promjenom frizura i šminke dok su članovi benda odigrali svojevrsne svoje profile u spotu.

LJUBAV JE POKUCALA NIKOLI NA VRATA

– Nikola je našao svoju najljepšu, ali i s najdebljim živcima. I nadam se da će izdržati i dalje me trpjeti.

NEKA NAM DOZVOLE DA RADIMO

– Glazbenici danas na žalost ne žive zbog mjera koje zabranjuju glazbena okupljanja. To je i tema koju svi žvaču zadnjih dana, ali mislim da kad sve podvučemo, ne treba nam nikakva pomoć od države, nego neka nam dozvole samo da radimo.

DRUGA LJUBAV

– More je moja druga ljubav. Bitno je u ovim vremenima depresije za nas glazbenike pronaći način da ne razmišljamo stalno o tome. Gomilanje informacija samo povećava depresiju. Moj ispušni ventil su barka i more. I prije je bilo tako samo sad imam dovoljno vremena da se totalno otkačim. Volim ronit i lovit ribu. Nema mobitela i signala, samo more, sunce i vjetar. Snaga prirode koja nam svakodnevno pokazuje koliko je velika, i nudi nam sve što treba. Samo treba uživati u njoj. Baš sam infisan u to, i sad stvarno imam dobru vibru u tom ribolovu i velike uspjehe. Lovim svakakve ribe, i to je vještina u kojoj nekad pobijedi čovjek nekad riba. Ulovio sam i kapitalne primjerke zubaca i orade, ali i dosta pučinskih riba, grdobina, pasa, raža i raznih nemani. Uglavnom za sve za što imam dozvolu. Naravno, ribolov zna bit zeznut i naporan kada se more brzo digne i neverin za čas krene. Na početku ljeta mi je pri jednom izvlačenju izletilo rame tako da već dva mjeseca idem na rehabilitaciju i fizioterapiju i 2020. mi se baš nije pokazala.Koliko god volim more i sve što se veže njime, fali mi muzika, intenzivno druženje s publikom što me ispunjava. Nadam se da će jednog dana to sve proći i da ćemo se vratiti normalnom životu, a ovo što prije zaboraviti.

SHARE