Dojmljiv nastup na ovogodišnjem glazbenom festivalu Dora imala je istarska kantautorica Elis Lovrić sa svojom pjesmom NO WAR. Glasan i snažan zvuk pratio je riječi pjesme gdje se među stihovima na engleskom jeziku čuo i pokoji stih na labinjonskoj čakavici. Elis je svojim nastupom potakla jake emocije kako kod slušatelja tako i kod gledatelja koji nisu mogli ostati ravnodušni na njen oštar pogled.

U kratkom javljanju nakon nastupa, Elis nam je iskazala ponos na svoj nastup, ali i adresu na koju šalje poruku svoje pjesme NO WAR.

NO WAR

– Naslov je nastao prije više od godinu dana kada me Anthony Kukuljan iz benda The Rozh zvao za suradnju na pjesmi NO WAR. Okolnosti su se očito poklopile do nevjerojatnih granica upravo sada kad cijeli svijet bruji o trenutnoj kriznoj situaciji. Poruka kao da dolazi u pravo vrijeme. Željela bih da ova pjesma mira poleti Gagarinovim stopama do svemira da ju odande čuje cijeli svijet.

TAJNA UVIJEK MLADOLIKOG I VEDROG IZGLEDA

– Kad se čovjek posvećuje svrsi za koju je stvoren i svoje darove stavlja u tu funkciju, druge se stvari polože same od sebe čak i kad noćima radiš bez odustajanja. Naravno, uz posvećeni rad i bezuvjetnu vjeru, dobro dođe čista organska hrana uzgojena i pripremljena s ljubavlju, boravak u prirodi, namakanje u kadi s epsomovim solima, tjelovježba koja energizira, dobre misli, dobri ljudi, ljubaznost i vrući tuš.

PORUKA PUBLICI

– Da bi se oduprli lošim stvarima, važno je činiti dobre stvari. Samim time svjedočimo postojanju onoga što želimo.

SHARE