Kažu da je ljepota duše vječna, a tijela prolazna, no tijelo je samo odraz duše koji može svjedočiti koliko je duša spremna potruditi se za sebe, izjednačavanja svog unutarnjeg svijeta s onim vanjskim. Impresivan je izgled poznate pjevačice Tare koja svojim karakterom te ujedno i izgledom privlači pozornost javnosti. Iskustvo i ljepota čine ju danas atraktivnoj nego ikad prije, te smo ju upitali koje su tajne njene ljepote.

1# Smatram da je najvažnije voditi računa oko vlastite higijene i naravno nikad nemojte zapostaviti posjete k stomatologu i drugim specijalistima. Moja je preporuka da si napravite sistematski pregled barem jednom godišnje.

2# Prestala sam koristiti mliječne proizvode, te postepeno prelazim na proizvode od integralnog brašna koje također gledam koristiti u što manjoj količini. Gledam svakog dana jesti što više voća i povrća.

3# Izbjegavam gazirana pića, a ljeti imam naviku piti vrući čaj, vodu sobne temperature i crnu kavu.

4# Kad mogu, izbjegavam šminkanje ili ju stavim samo u malim tragovima.

5# Gledam što više boraviti u prirodi, smijati se u dobrom društvu, baviti se sportom na otvorenom što mi svakako pomaže da se bolje osjećam, a kad se dobro osjećamo onda smo i ljepši.

SHARE