Nova pjesma Ivane Majcan, pod umjetničkim nazivom I.M.Ivy, predstavlja snažan odjek ljubavi, osjećaju koji posebno grije naše srce.

ECHOES OF LOVE

– Pjesma se u potpunosti povezuje s mojim privatnim životom budući da sam ju napisala iz srca i upravo ta moja ljubavna veza je bila glavna inspiracija. Pjesma govori o zahvalnosti prema osobi koja je tvoja stalna podrška, o sreći koju ti pruža osoba koja ti daje krila, tu je uz tebe i kada si na vrhu i na dnu… Ta osoba može bit i tvoj prijatelj, član obitelji, zaista svatko tko ti pruža taj osjećaj o kojem pjesma govori. Aranžman je napravio Siniša Nemarnik, ja sam napisala glazbu i tekst, mastering pjesme Perica Šuran a pripomogao je uz akustičnu gitaru Dejan Damijanić iz Night Expressa za kojeg u šali volim reći da je on naš kum pjesme. Cover fotografiju snimila je talentirana Iva Kjær, a također ovom prilikom zahvalila bih se i svima onima koji su i najmanjom sitnicom meni puno pomogli u realizaciji ovog singla, zaista hvala im, a hvala i svima koji mi pružaju veliku podršku.

NEPRESUŠENI IZVOR

– Ljubav je sve, moje mišljenje je da je ljubav ta koja nas vodi, podiže, oblikuje kao osobe. Bila to ljubav prema osobi, poslu, zajednici, glazbi, kuhanju, sportu, prirodi, bilo čemu, ljubav je prisutna svugdje. Ljubav meni predstavlja nepresušni izvor inspiracije, energije, put kroz život i za kraj citirat ću Beatlese: “All you need is love, love is all you need.”.

SHARE