Ako vidiš da netko traži pomoć, pomogni. Ako vidiš da netko pomaže, uskoči. Ne traži škrte isprike. Uključi se u akciju. Prilike se nude s više strane pa tako i pomoću stranice Istra pomaže, https://istrapomaze.com/.

Radi se o stranici koja objedinjuje s jedne strane ponude pomoći a s druge strane njenu potražnju. Ukoliko nudite smještaj, prijevoz putnika i robe, kampere i mobilne kućice, kućanske uređaje, građevinske materijale, volontiranje ili druge oblike pomoći, na stranici ponuđena vam je opcija kome se možete javiti kako biste svoju mogućnost pomoći mogli usmjeriti na najbrži način. Na stranici su također ponuđeni i kontakti kojima se mogu javiti oni kojima je pomoć više nego hitna.

U situacijama kada je pomoć hitna na više krajeva, nužna je koordinacija i organizacija posla kako bi se u što kraćem vremenu udovoljile potrebe ljudi u neprilici stoga je ovakav projekt više nego koristan za sve. Usluga biti će dostupna duže vrijeme te će prema potrebama nadopunjavati. (foto: Manuel Mendiković)

SHARE