Sanda Adamić, voditeljica magazina www.mamboistriano.com
Mambo Istriano j.d.o.o.
OIB: 56989511701
Pulska 35, 52440 Poreč
mail: info@mamboistriano.com

UVJETI UPORABE SADRŽAJA I USLUGA

Mambo Istriano j.d.o.o., Pulska 35, 52440 Poreč, vlasnik je i upravitelj internetskog magazina.
Mambo Istriano j.d.o.o. omogućuje korištenje usluga i informativnog sadržaja magazina www.mamboistriano.com prema ovdje naznačenim uvjetima te se smatra da su korisnici magazina u svakom trenutku jasno upoznati s uvjetima korištenja sadržaja te da ih u potpunosti prihvaćaju, ali, isto tako, Mambo Istriano j.d.o.o. zadržava pravo na mijenjanje, zamjenu ili ukidanje izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja magazina www.mamboistriano.com.
Svojim korisnicima, Mambo Istriano j.d.o.o. omogućuje mu korištenje materijala prikazanih, odaslanih ili provedenih na portalu magazina www.mamboistriano.com. Materijali uključuju, ali nisu ograničeni na: tekst, komentare posjetitelja, poruke, informacije, podatke, grafičke prikaze, novinarske članke, fotografije, slike, ilustracije, softver, audio i videouratke.
Korisnik se slaže da će sadržaj i usluge magazina www.mamboistriano.com uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke nužne za redovito obavještavanje korisnika magazina i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja istog.
Mambo Istriano j.d.o.o. zadržava pravo na promjenu, privremenu obustavu, odgodu i prestanak prikazivanja ili pružanja bilo kojeg sadržaja i usluge, u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti.
Korisnik se obvezuje da se neće koristiti sadržajem i uslugama magazina na način koji je nezakonit ili suprotan s uvjetima korištenja ili u svrhe za koje nije namijenjen od strane Mambo Istriano j.d.o.o.
Korisnik je suglasan da se neće koristiti sadržajem i uslugama magazina kako bi se lažno predstavljao kao druga pravna ili fizička osoba, ili kako bi istima naštetio, zastrašio ih ili im prijetio; objavljivao, prenosio i razmjenjivao sadržaj koji je u suprotnosti s pozitivnim hrvatskim zakonodavstvom i međunarodnim konvencijama, zatim sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, rasistički, šovinistički, pornografski, predstavlja govor neprikladan na bilo koji drugi način; objavljivao, prenosio i razmjenjivao informacije za koje korisnik zna da su lažne, a čije bi objavljivanje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima; objavljivao bilo koju radnju koja je ilegalna; objavljivao, prenosio, slao i razmjenjivao sadržaj koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme; reklamirao ili tražio od bilo kojeg korisnika da kupi ili proda bilo kakav proizvod ili uslugu; objavljivao komentare s linkovima koji vode na affiliate programe, multi-level marketinške sheme, stranice ili blogove na kojima se sadržaj upotrebljava u drugačije svrhe ili teme koje nemaju veze s sadržajem. Ukoliko ste posjetitelj iz inozemstva, ovim putem prihvaćate sve pozitivne propise Republike Hrvatske vezane za ponašanje korisnika na internetu i prihvatljiv sadržaj na internetu.
Sadržaj i usluge magazina www.mamboistriano.com zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati ni na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka Mamba Istriana j.d.o.o., kao ni na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Mambu Istrianu j.d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Na svim korištenim sadržajima i materijalima, moraju biti vidljive napomene o autorskom pravu, kao što su zaštitni znak, logo i internetska adresa magazina.
Korisnik će sam nadoknaditi štetu i neće za nju držati odgovornima niti će potraživati naknadu od Mamba Istriana j.d.o.o., njegovih osnivača, klijenata, isporučitelja opreme i zaposlenika, ako je šteta proizašla iz korisnikova pristupa magazinu www.mamboistriano.com njegova korištenja sadržaja i usluga na istom.
Korisnik potvrđuje svoju suglasnost da Mambo Istriano j.d.o.o. nema nadzor niti dužnost poduzeti bilo kakvu radnju, niti se može smatrati odgovornim za to koji se korisnik koristi uslugama i sadržajima magazina www.mamboistriano.com, učinak koji sadržaj i usluge na magazinu www.mamboistriano.com imaju ili bi mogli imati na korisnike, način na koji korisnici interpretiraju sadržaj i usluge na magazina www.mamboistriano.com, te radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja i usluga dostupnih na magazinu www.mamboistriano.com.
Svako pregledavanje sadržaja i usluga ili bilo kakvo drugo korištenje istih na magazinu www.mamboistriano.com podrazumijeva da korisnik prihvaća ove uvjete.
Magazin www.mamboistriano.com sadrži i dokumente, podatke, informacije te veze s drugim internetskim stranicama pomoću linkova koje su kreirale treće osobe. Mambo Istriano j.d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti za sadržaj na internetskim stranicama koji su kreirale treće osoba.
Mambo Istriano j.d.o.o. nije odgovoran korisniku za štetu, imovinsku ili neimovinsku, posrednu ili kolateralnu koja povezana s korištenjem sadržaja i usluga na portalu www.mamboistriano.com ili proizlazi iz njega. Isto tako, Mambo Istriano j.d.o.o. ne garantira korisnicima da je sadržaj na magazinu www.mamboistriano.com prezentiran bez pogrešaka, te da će pristup magazinu funkcionirati bez prekida.

Hvala što koristite magazin www.mamboistriano.com.

SHARE