Zanimljiv zadatak stoji pred očima sportske legende Davora Komara koji svojom snažnom energijom zrači na društvenim mrežama već duže vrijeme. Podsjećamo vas kako je Davor prvi Hrvat koji se plasirao na Paraolimijske igre u boćanju. Uz boće, stalan rad te potporu voljenih osoba, Davor je dokazao kako je sve moguće ukoliko se to zaista želi.

Svojim primjerom te osobitom energijom, Davor vas može potaknuti da se ostvarite i postignete željeni uspjeh kao što ga je on već ostvario, a sad ga mora samo potvrditi na Paraolimpijskim igrama koje će se uskoro održati u Tokiju.

UVIJEK AKTIVAN

– Inače sam se sustavno i bez pauze redovito pripremam i sudjelujem na više pripremnih kampova i na više međunarodnih turnira. Tjedno imam treninge svakodnevno u pulskom Domu sportova Mate Parlov dok sam subotom većinom na cjelodnevnim treninzima u Ljubljani. Pripremam se uz moju osobnu trenericu Zvjezdanu Grganja i glavnog trenera kluba Valtera Ivančića.

PRVI HRVAT KOJI SE PLASIRAO

– Zdravstveno se jako dobro osjećam i spreman sam za natjecanja. U Tokio, sa mnom idu moja osobna trenerica Zvjezdana Grganja, kao članica mog Stručnog tima te moja osobna asistentica Nina Komar. Osim pobjede uz Paraolimpijske igre veže me činjenica mog dugotrajnog i napornog petnaestogodišnjeg rada, priprema i treninga te činjenica da sam prvi Hrvat kojemu se uspjelo plasirati se na Paraolimpijske igre, iako je boćanje paraolimpijski sport od 1984. godine.

NAJBOLJE OD NAJBOLJIH

– Olimpijske igre i Paraolimpijske igre je najveći rang natjecanja u kojemu ima mjesta samo za najbolje od najboljih. Veći sportski uspjeh ne postoji. Ponosan sam na to! Iskreno se veselim svom nastupu na Paraolimpijskim igrama i zdušno ću predstavljati svoju i našu Hrvatsku!

SHARE