Što su snovi? Neki sanjaju samo spavajući, dok postoje oni koji sanjaju otvorenih očiju, strastvenog srca koje je spremno na nove izazove kako bi ostvarili svoj smisao života. Pjevač Andy Maggio spada u drugu grupi spomenutih sanjara i svojim pjesmama nadahnjuje i druge da ponovno sanjaju. Uputio nam je nekoliko svojih misli vezanih uz njegov život i njegovu strast.

SKITNICA

– Ja sam Andy, glazbenik, skitnica, sanjar. Napustio sam siguran posao jer mi je duša bila nesretna. Mogao sam se baviti samo s izrazom svoje strasti prema glazbi i umjetnosti, novac više nije bio dovoljan za sreću.

ŽIVOT VEZAN ZA GLAZBU

– Glazba me oduvijek prati. I kad sam se kao dijete igrao s legićima, tako i dok sam bio prodavač, punim plućima pjevao sam pjesme Pink Floyda i Led Zeppelina. Volim glazbu koju mogu ostvariti sa svojim omiljenim instrumentom, gitarom, čistim izrazom rocka, reggaea, akustičnog popa i bluesa. Svemu tomu sam dodao i dodatnu petlju koja mi pomaže dovršiti zvuk obogaćujući ga basovima i udaraljkama.

DREAMIN’

– Dreamin’ je energija koja me dovela u Australiju nakon što sam gotovo 6 godina radio u jednoj multinacionalnoj kompaniji u Italiji, energija koja mi je omogućila da ispočetka slijedim svoj san. U videu glavna junakinja pokušava iznova i iznova skočiti s wake-om i nakon mnogih pogrešaka uspijeva. Tako je i u umjetnosti potrebno pokušati iznova i iznova kako bi dosegnuli razinu koju želimo i koja nas dovodi do toga da nam se publika divi i da nas prati.

SHARE