Odbaciti ljubav, odbaciti svoje osjećaje, odbaciti osobe za kojima nam srce treperi, možda je jedna od najveći grešaka koju u životu. Mnogi ju čine, a drugi o takvoj grešci pjevaju. Istarski pjevač, grubog izgleda, a drage naravi, Valerio Ricchiuto otpjevao je pjesmu „Kad sam bacio ljubav” čiji je tekst napisao Bruno Krajcar. Radi se o baladi koja će vam dotaknuti srce i potaknuti na razmišljanje o ljubavi te o onome što biste mogli izgubiti ukoliko je odbacite, a Valerio nam je, u kratkom razgovoru, dao i savjet kojeg možete pronaći u nastavku.

KAD SAM BACIO LJUBAV

– Nastavio sam suradnju s Brunom Krajcarom i stvorili smo jednu divnu ljubavnu pop rock baladu. Kao i uvijek do sada, napisao je glazbu i tekst. Aranžman je napravila Olja Dešić. Spot je snimio Mateo Ostojić pod režijom Luke Grgića i Eleonore Dobrović na dvije lokacije, u Rovinju u poznatoj park šumi Punta corrente i u kući u Lanišću odnosno u domu Bruna Krajcara.Odabrali smo park šumu smatrajući je lijepom lokaciju koja odgovara pjesmi. Za vrijeme snimanja, u Rovinju je bilo dosta vjetrovito i kako sam bio na otvorenom moru te je temperatura bila ispod nule, zaista sam se smrznuo. Slijedilo je snimanje u Lanišću, u periodu kada je palo puno snijega te smo se našli zatrpani u snijegu i jedva smo došli do lokacije. Siguran sam da ćemo svi pamtiti ovo snimanje jer smo uz vrlo teške uvjete uspjeli sve snimiti a pri tom se i dobro podružili. Drago mi je što je u snimanju spota sudjelovala i Sara Sečan, apsolventica prava i influencerica. Smatram ju zanimljivom i vrlo dragom osobom.

LJUBAV SE NE BACA

– Kako je to stil glazbe kojeg inače izvodim, otpjevao sam ju s puno emocija što se nadam da će doprijeti i do slušatelja. Iako se tekst ne poklapa s mojim privatnim životom, kao interpreter dao sam si truda da je na što bolji način približim publici. Poruka koja bi se mogla izvući iz pjesme je da se ljubav ne baca. Ukoliko je to prava ljubav, trebamo naći način kako ju zadržati. Smatram da je ljubav osnovni pokretač života i svega što nas okružuje.

SHARE