Nakupili smo se stresa radi cjelokupne situacije. Radimo kadgod se ukaže prilika kako bi nadoknadili gubitke nastale tijekom prekida poslovanja radi virusa Covid-19. I naravno, ne stignemo se pobrinuti za svoj izgled.

Dobra frizura je svakako ono što prvo upada u oko kad nekoga vidimo, no danas je teško doći do slobodnog termina kod frizera iako je puno frizerskih salona. Nama se ukazao slobodan termin u frizerskom salonu Movida. Odmah pri ulazu, dočekali su nas dezinfekcijski proizvodi i napomena kako trebamo nositi maskicu. Radi prozračnosti prostora i ugodne klime, maskica nije stvarala nikakav problem u boravku.

Prepustili smo se u ruke ljubazne Marije Trbare i njene suradnice i dali im slobodu rada i oduševili smo njihovom etikom rada, profesionalnošću, kreativnom pristupu i izvanrednoj masaži glave. U doba svakakvih stresova i raznih opterećenja, dobra masaža puno znači, posebice kad je glava u pitanju. Čovjek se opušta i oslobađa od tenzija te može s osmijehom nastaviti s dnevnim obavezama.

Nakon opuštajuće masaže, Marija ovisno o crtama lica predlaže frizuru. Nakon prihvata, počinje sa šišanjem i izradom te u vrlo kratko vrijeme pospješuje sa svojom kreativnošću izgled osobe. Nama su pripali lagani i lepršavi valovi u kosi koji su ostali postojani i drugi dan.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)