Dolaze neočekivano, uznemire nas svojim glasanjem, a onda nam sišu krv i ostavljaju vidljivi trag. Iako će netko možda ovo povezati s ljudima koji nam nanesu tragove u životu, no ovdje je riječ na svima simpatične komarce koji stiže u toplijem dijelu godine. Radi njihovog zujanja ne možemo zaspati, a onda nas svrbež na koži posve razbudi, te se kreativnost pojavi u raznim oblicima.

Inspirativno zujanje komaraca dovela je Dejana Damijanića k stvaranju novog hita pod nazivom „Mušati”. Uz pomoć sina i bake, te timske ekipe Molaj Breka Productions, Dejan snimio je pjesmu i spot te stvorio hit koji je u kratkom vremenu postao zabavna razonoda za sve uzraste.

Damijanić ispričao nam je kako je nastao hit „Mušati”, ali što leži iza imena Honney Bunnies.

BASNA O KOMARCU

– U nedostatku svirke sa NEx-om nakupila se kreativnost i nastala je pjesma i spot “Mušati”. To je basna o jednom komarcu koji prolazi kroz adolescenciju sve dok si nije našao “mušaticu” i na kraju ju oženio. To bi bila jedna lijepa basna sa sretnim završetkom da nisu išli raditi svadbu s puno uzvanika na mojoj koži. I tu nastaje dramatičan dio di im psujem sve po spisku.

SNIMANJE PJESME I SPOTA

– Pjesma je snimljena u novom studiju Molaj Breka Productions u Žminju. Prateće vokale je pjevao moj sin Timmy (Frane), a spot definitivno ne bi bio isti da u njemu nema naše none Melie koja je objeručke prihvatila svoju ulogu i došla je kao šlag na torti. Očito smo na istoj valnoj duljini jer se skroz uživila u priču. Sam spot je zamišljen da nam nona čita priču o mušatima za laku noć ali nam ti isti mušati nisu dali zaspati. Ovo je ujedno i prvi spot koji sam montirao, a veliku ulogu odigrali su i MBP team kojeg čine Zoran Vujić, iza kamere, i Damira Tubaka, kao tehnička podrška. Ovim putem im upućujem veliku zahvalu.

HONNEY BUNNIES

– Iskoristiti ću priliku da najavim još jedan skroz drukčiji projekt započet ranije ali zgotovljen u vrijeme karantene. Riječ je o projektu “Honney bunnies” i albumu “Dance around the c(l)ock”. Honney Bunnies je duet sa žminjskim umjetnikom Zvonimirom Buktenica aka Fallendown Moon. Album je na engleskom jeziku, a ujedno je i prvi album kojeg sam sam producirao i pisao glazbu. Bit će to electro pop album sa elementima psihodelije. Već sad smo ponosni na njega jer zvuči “svjetski” i biti će teško povjerovati da je nastao u Žminju.

https://www.youtube.com/watch?v=xAUAU7SU7zg
SHARE