Jedan od najzgodnijih igrača nogometnog kluba Istra 1961, danas kao iskusan prvoligaš, Marin Grujević, za svoj uspjeh zahvaljuje trenerima koji su ga pratili i pružili potporu u dobrim i lošim trenucima karijere. Nakon što se iskušao igrajući u hrvatskim klubovima, Grujević željan je novih izazova u inozemstvu.

VJERA U TRENERA

– Ukoliko se nastavi prvenstvo Hrvatske nogometne lige, od svog trenera očekujem da nas dobro i uspješno vodi kako bi Istra 1961 ostala prvoligaš. Obzirom na njegove trenerske sposobnosti uvjeren sam da će tako i biti. Veseli me činjenica da igram zajedno sa svojom ekipom u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i uvjeren sam da ćemo zajedno uz potporu našeg trenera, cijelog stručnog stožera i podršku naših navijača u njoj i ostati.

POSEBNA ZAHVALA

– U mojoj nogometnoj karijeri i razvitku kao profesionalnog sportaša, nogometaša, važnu ulogu su imali moji treneri Danko Matrljan u juniorima Rijeke, Damir Milinović, Darko Raič Sudar i Ivan Prelec, a svakako bih posebno istaknuo trenera koji me je vodio u Novigradu i Rudešu, a to je gospodin Dinko Jeličić. Kako mi uskoro ističe ugovor s klubom, želja mi je po isteku prvenstva otići u neki jači nogometni klub u inozemstvo te tamo nastaviti uspješno svoju karijeru. Svakako bih se zahvalio klubu Istra 1961 što mi je omogućila da se dokažem i afirmiram kao prvoligaški igrač. (foto: https://www.nkistra.com )

SHARE