Često ljudi znaju tražiti preporuke za posebne afrodizijake. Postoji jedan afrodizijak koji čini magiju, a može ga se koristiti na različiti načine. Iako ga je prije bilo jako teško za naći, danas ga nalazimo u raznim namirnicama u dućanima, restoranima, ali i pokojim slastičarnicama. Kao gljiva specifičnog mirisa, tartuf pokreće sva osjetila kod žena, a time ju opušta i veseli.

Uz pomoć recepta kuhara Deana Čitara, napraviti ćemo posebnu slasticu za užitak s posebnim sastojcima.

Za sladoled od tartufa, prvenstveno ćemo nabaviti jedan bijeli tartuf, a uz to biti će nam potrebno maslinovo ulje, pola litre mlijeka, pola litre tekućeg slatkog vrhnja, šalica šećera te jednu vrećicu Bourbon vanilije.

U lončić stavimo mlijeko i šećer te pustimo da se šećer rastopi na vatri. Nakon što se šećer rastopio, stavimo lončić u frižider najmanje 2 sata. Zapjenimo vrhnje te postepeno dodamo hladno mlijeko sa šećerom, naribamo na tanko u toj istoj smijesi pola tartufa te dodamo 3 žlice dobrog maslinovog ulja.Nakon toga smjesu ubacimo u mašinu za pravljenje sladoleda i pustimo 30 minuta dok smjesa ne postane kompaktna i sočna.Prilikom serviranja naribamo par listića bijelog tartufa te malo maslinovog ulja.

SHARE