Nedavno je izašla prva snimka serijala „NEx svira ono što volite” vezana uz skup pjesama koje cover band Night Express izvodi na mnogobrojnim nastupima gdje ih uvijek prati njihova voljena publika. Night Express je fenomen cover grupa čija je popularnost opstala nakon velikog broja postojanja u glamuroznom sjaju. Izgleda da njihovih nastupa nije nikad dosta jer i dandanas pune dvorane i trgove sa svojom jedinstvenom oznakom sigurne zabave. Loris Zupanc otkrio nam je kako je bilo pri snimanju njihovog novog projekta, te što im još daje snagu prilikom stvaranja publici atraktivnih nastupa.


POSEBNIJE SNIMANJE


– Uvijek nas neko novo snimanje veseli, jer nikad ne znaš kako ce završiti. Ovo je bilo posebnije jer smo imali malo više vremena, i jedan skroz drugačiji prostor, a to je legendarni hotel Pula. Zbilja su nam vlasnici i osoblje bili od pomoći i ustupili nam prostor da možemo biti kreativni. Rad s dečkima nakon svih ovih godina postao je još bliskiji i familijarniji. Nekako smo se još više povezali i sjedinili.


SNAGA NASTUPA


– Snagu nam daje obična voda i sjajna publika koja pohodi svirke. Povezanost s publikom je sve. Bez toga ne bi ni postojali. Stalno osluškujemo koji su novi đirevi i nove pjesmice, neki novi sound. Jednostavno moraš pratiti trendove.

SHARE