I dok se vozite kroz život, dok se stvari gomilaju, zaustavite se kod Ville Gabriella, poklonite si nešto sasvim posebno i zaista se odmorite.

Mjesto gdje je sve lijepo i ugodno između dva prekrasna istarska grada, Poreča i Novigrad, pružat će vam ono što zaista trebate.

Villa Gabriella jedna je od nositelja prestižne nagrade Istarske županije Domus bonus kojim se predstavljaju smještajne jedinice u domaćinstvu koje udovoljavaju posebno zadane kriterije, te za kvalitetu smještaja tih objekata jamči Turistička zajednica Istarske županije.

Na mirnom području, daleko od prometa, gužve i posla, u dvorištu uživati ćete i čarima prirode i mediteranske klime Istre, a s druge strane imate mogućnost u samo par minuta uživati u moru i radostima na plaži, zabaviti se u ljetnom bogatom programu Poreča i Novigrada, odmorite se na verandi u hladovini smokve i ladonje, upoznajte prirodna i kulturna bogatstva Istre, te isprobajte posebne delicije ovog podneblja u poznatim konobama i restoranima, ali i, prema narudžbi, u samoj Villi Gabriella.

Poklonite si nešto lijepo za pamćenje, poklonite si odmor u Villi Gabriella, mali kutak raja na Zemlji.

SHARE