Intrigantan glumac Rade Radolović igra u jednoj od danas najgledanijih sapunica na malim ekranima. Livio, kojeg Rade glumi, lik je koji se pojavljuje u hrvatsko-srpskoj telenoveli „Pogrešan čovjek”.

Zanimalo nas je kako je Rade ostvario ovu novu suradnju, kako mu je na setu te može li ga se još negdje vidjeti u akciji u ulozi glumca te vam u nastavku pružamo što smo direktno od njega doznali.

RADE KAO LIVIO

– Livio je pomorac kojeg upoznaje Marina koju igra kolegica Anja Matković. Njih dvoje se zaljubljuju i tu počinje njihova priča. Javio sam se na audiciju i pozvali su me na casting. Dobio sam priliku i pripremio jednu igranu scenu iz serije te nekoliko dana nakon audicije stigao mi je poziv da sam odabran za ulogu. Livio je četvrti pomorac kojeg igram. Tu su bili još Kapetan Kuka, Marinajo u “Furbaćoni”, i Kapetan Nemo.

DRUŽENJE NA SETU

– Najviše se družim s Anjom s kojom mi je prekrasno raditi. Drago mi je što ovaj projekt ima super i drage ljude od šminke, garderobe, glumaca, produkcije, vozača i sl. i sa svima je lijepo, zabavno i ugodno raditi i družiti se.

GDJE JOŠ RADE IGRA?

– Trenutno igram u komediji “Furbaćona” u pulskom INK, predstavi “20000 milja pod morem” u dječjem kazalištu Dubrava, predstavi “Kikijev cirkus” zagrebačke Tvornice Lutaka te u predstavi “Djevojačka večer” u INK-u. Uz predstave sinkroniziram i crtiće u jednom zagrebačkom studiju.  (foto: Saša Miljević)

SHARE