Htjeli si to priznati ili ne, izgled je taj koji nosi veliku ulogu u vašem poslovanju. Ukoliko radite na štandu ili u prehrambenoj trgovini, dobitna kombinacija biti će ležerna odjeća i spontani osmijeh na licu. Ukoliko radite u nekoj kancelariji, školi, važnoj ustanovi, vaš pristup i izgled trebaju biti prikladni. U uredu, ono što se ponajviše očekuje od vas je pristojnost i otmjenost što možete postići s odjećom koja vas prikriva te frizurom koja vas otkriva.

Uz pomoć frizerskog salona Artistic i Kristine Brkić, došli smo do četiri mogućnosti koje možete primijeniti u svakodnevici vašeg poslovanja. Prilikom uobičajenih svakodnevnih radnji, koristite skroman i elegantan look gdje će vam fino svezani rep na neobičan način dati ležernu i pozitivnu sliku o vama kolegama u poslovanja. Tada ste osoba koja radi, trudi se i uvijek spremna na razgovor i dogovor. Kada je u pitanju ozbiljan sastanak, kako bi s e primijetio vaš rad, prije svega morate vi doći do isticanja. Elegantna punđa u takvoj situaciji naglašava vašu ženstvenost i otmjenost što će dodatno pospješiti ozbiljnost i snagu žene koja ju nosi.

Poslovne večere su opušteniji susreti gdje si žena može dopustiti odjevno otvoreniju, ali i dalje pristojnu, varijantu outfita, pa kako se odjećom malo otkriva tako je dobro se kosom malom prikrije. Spuštena kosa s nekoliko jednostavnih valova pridati će odraz sigurnosti, slobode i intrige te načiniti razgovor sa sugovornikom ili sugovornicom zanimljivim i efikasnim.

SHARE