Svojim glasom i pristupom, Barbara Munjas oduvijek osvaja publiku koja ju prati od njenih samih početaka pa i sada kada se ima priliku povezati direktno s pjevačicom prilikom njenih javnih nastupa.

Nakon njenih samostalnih nastupa u Puli, Solinu, Šibeniku, Kninu te i Crnoj Gori, popričali smo s Barbarom kako bi usporedili s njom solo nastupe s koncertima s bendom.

POSVEĆENOST EMOCIJI

– Uvijek sam svirala u bendovima, te mi je bilo malo čudno nastupati sama na bini, ali sve je pod kontrolom. Može se dogoditi koja greškica, ali tokom nastupa priča s publikom se nastavlja. Nema tu nikakvog skrivanja iza ostalih članova benda. Nekako imam osjećaj da se sad na neki drugi način povezujem s publikom. Mislim si uvijek da publika očekuje da ću biti divlja i da ću pričati s njima neke šale, ali to više nisam ja. Nekako se sad povezujem s publikom na neku drugu žicu, na nekakvu emociju i kroz pjesme. Više sam posvećena toj emociji koju nastojim prenijeti u tom trenutku. Svaki izlazak na pozornicu je neka vrsta testiranja. Nikad ne znaš što će ti donijeti trenutak. Ne mora sve uvijek ići po planu. Može se uvijek dogoditi nekakva spontana situacija i tu si onda na testu kako ćeš reagirati na to.

POČETAK NAKON ZAVRŠETKA

– Svaki završetak je početak nečeg novog. Ne možeš uvijek ostati na istom. Barem ja tako mislim. Isto tako ne možeš niti kvalitetno odrađivati nekoliko projekata odjednom. Osoba sam koja mora biti fokusirana na jednu stvar kako bi to bilo odrađeno kako treba. Prije sam malo slikala, pa bi pisala, pa bi pjevala pa s Barbarima, pa iz jednog projekta u drugi. Na taj način se sve odrađuje površinski i jednostavno nemaš energije za to sve odraditi.

RADITI ONO ŠTO SE VOLI

– Lako je biti sve što voliš. Nemam u životu ono što ne volim raditi. Radim ono što volim i zato sam uvijek i dobro raspoložena i bolje društvo za okolinu. Uvijek postoje i teški trenuci i naravno da te to dotakne jer svi smo mi ljudi i sve se oko nas dešava. Treba to uvijek iskoristiti i ubaciti u neku pjesmu te napraviti i od toga nešto dobro.

SHARE