Ljeto je. Svi negdje skaču. Neki odlaze na more, neki se upuštaju u zanimljive istraživačke avanture u prirodi, neki se zabavljaju u izlascima, neki skaču u hlad kako bi se rashladili od ovih visokih vrućina.

Paraolimpijka Mikela Ristoski skače u dalj i to ne samo negdje na pijesku na jednoj od istarskih prekrasnih plaža, već na svjetskim prvenstvima gdje svojim angažmanom bogati Hrvatsku lijepim sportskim titula.

Svojim skokom u dalj već u prvoj seriji s rezultatom 5.66, Mikela je osvojila titulu svjetske prvakinje u Olimpijskom parku u Londonu prilikom prvenstva za osobe s invaliditetom.

PRVI UTISAK

– Ovo se mora doživjeti. Osjećaj ne mogu opisati. Ovo je nešto predivno. Jučer sam dijelila autograme djeci na stadionu što me je još više razveselilo.

PRIPREME

– Trenirala sam svaki dan. Nije ni malo lako treniratI. Pripremala sam se dosta za ovo natjecanje i sad ću na pauzu i onda počinjem ponovno s treninzima.

POTICAJ

– Poticaj daje mi moj trener jer je stalno uz mene na natjecanju i govori mi što trebam raditi za moj skok. Uvijek mi ponavlja da skočim što više.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.