Svaki sport pomaže čovjek da se izgradi u hrabru i duhom snažnu osobu. Za pobjednicu izbora za Mistera i Miss turizma Hrvatske Moniku Vojvodić bila je to košarka. Iako još vrlo mlada, Monika ima bogato iskustvo kako u području sporta zahvaljujući košarci tako i u izboru ljepote gdje su joj upravo navike i principi stečeni u košarci pomogli da dođe do postavljenih si ciljeva.

U kratkoj komunikaciji, Monika se osvrnula na svoju dosadašnju karijeru te na značaj bezuvjetne podrške koju dobiva kako od svojih bližnjih tako i od publike.

OD KOŠARKE DO IZBORA LJEPOTE

– Završila sam fakultet za marketing i odnose s javnošću Mnogi me poznaju i kao glasnogovornicu HNK Šibenik. Igrom slučaja, život me odveo u drugi smjer i sada sam agentica za nekretnine. Volim dinamične poslove, stalno sam u pokretu i uporna sam. Mislim da je za to zaslužno moje bavljenje sportom. Zbog ozljede morala sam napustiti svoju prvu ljubav, odnosno košarku. Nakon 12 godina aktivnog bavljenja košarkom sa sedam različitih klubova i reprezentativnog dresa, patike su morale o klin. Moji najbliži, moja obitelj su uvijek tu za mene da me bodre, ohrabre i kažu da mogu sve što zamislim. Zahvalna sam im na bezuvjetnoj podršci te se zahvaljujem svima na riječima podrške i iskrenim čestitkama kojih je bilo zaista mnogo.

TREĆA SREĆA

– Natjecanje je proteklo zaista dobro. S obzirom da imam iskustva, mogu reći da je svatko od nas dao svoj maksimum, od direkcije, sponzora, koreografa pa sve do

svakog natjecatelja ponaosob kako bi se opravdao naziv Miss i Mister turizma Hrvatske. Naravno, posebne zahvale idu vlasnici licence Nikolini Poropat bez koje ništa od svega ovoga ne bi bilo moguće. Poreč, kao naš domaćin, dao nam je dodatan vjetar u leđa i učinio nezaboravnim 20.jubilarni izbor ljepote. Vlasnica sam od 7 lenti s izbora ljepote i već sam dva puta predstavljala lijepu našu na svjetskim izborima ljepote u Monte Carlu i Rimu. Nadam se da će biti treća sreća ovoga puta na izboru Miss Turizma.

VJERA U SEBE

– Ono što je najvažnije u ovakvim natjecanjima je biti svoj, imati veliku vjeru u sebe i postaviti cilj na koji želiš stići. Kada to imaš, možeš sve. (foto- Giordano Cellich)

SHARE