Mladi trener fitnessa Matej Maričak prijavio se na izbor Mistera i Miss turizma Hrvatske s odlučnim ciljem promocije kako samog sebe tako i Hrvatske.

Njegova predanost postavljenom cilju te samopouzdanje dovelo ga je do željenog rezultat i pridalo mu status Mistera turizme Hrvatske 2023.

Kako mladi trener gleda na izbor ljepote u kojem je upravo i pobijedio te što poručuje mladima koji imaju slične snove, pročitajte u nastavku.

DODATAN PUSH

– Dolazim iz Zagreba, imam 24 godine. Bavim se fitnessom i trener sam individualnog fitnessa u teretani. Velik sam ljubitelj sporta i općenito to je nešto u čemu se vidim u potpunosti. Volim također i pomagati drugima oko njihovih fitness ciljeva. Prijavio sam se na izbor za Mistera i Miss turizma Hrvatske s ciljem promocije samog sebe ali i naše Hrvatske. Gledam na to kao dodatan push u svojem poslu. Dobio sam poruke podrške svojih bližnjih. Zvali su me i pisali su poruke čestitke i ponosa, od prijatelja pa sve do užeg kruga obitelji i bližnjih. Želim se zahvaliti vlasnici licence Nikolini na pruženoj prilici s kojom nosim status Mistera turizma Hrvatske, te što nam je pružila ovakvu priliku i jedno odlično iskustvo.

NEŠTO VIŠE U ŽIVOTU

– Dojmovi se naravno još nisu slegli pošto je natjecanje bilo sinoć ali svakako je jedno predivno iskustvo koje bi poželio svakome tko ima ambicije i ciljeve postići nešto više u životu. Cjelokupne pripreme su bile vrlo zanimljive pošto mi je to nešto novo u životu. Organizatori su bili također pristupačni i s puno strpljenja za nas natjecatelje. Smatram da je za ovo vrlo bitna samouvjerenost i hrabrost, jer to je nešto gdje se trebaš pokazati u što boljem izdanju i biti poseban naspram drugih natjecatelja jer smo svi individualno sami za sebe kakvi jesmo i naravno takvi trebamo ostati i dalje nakon plasmana kojeg smo ostvarili. Za sljedeće projekte moram sjesti s vlasnicom licence Nikolinom Poropat i vidjeti zajedno kako i što dalje učiniti, ali naravno da su u planu veliki projekti i promocija naše Hrvatske.

GANJATI SNOVE

– Želim poručiti mladima da gledaju steći samopouzdanje, te vjeru u sebe i da ne slušaju tuđa mišljenja nego da ganjaju svoje snove i svoje ciljeve jer nitko ne može spriječiti osobu koja ima čvrstu vjeru u sebe i svoje ciljeve, ali u cijelom procesu da ostanu i budu ono što jesu bili prije.

SHARE