Bliži se dan posvećen ženama, dan kada se vrednuju sve njihove kvalitete te im se počast poklanjaju razni darovi i pridaju uvijek drage čestitke zbog čega često nastupaju i suze radosnice koje pogoduju da se svaka žena osjeća sretnom, cijenjenom i voljenom.

Neki iznenađuju svoje partnerice na Dan žena, a neki se trude častiti ih stalnim iznenađenjima. Lijepu gestu čašćenja svoje žene pronašli smo u novoj rock baladi „Ljubavi moja”s kojom je Valerio Ricchiuto iskazao svoju ljubav prema zaručnici Andrijani. Kako bi posveta bila uspješna pomogli su mu Ante Majić i Hrvoje Zovko sa tekstom, Duško Rapotec Ute s glazbom i aranžmanom te Medvid produkcija s realizacijom spota.

Vrlo ljubazno nam je Valerio objasnio upravo značaj njegove nove pjesme te koja li je Andrijanina uloga u njegovom životu.

LJUBAVI MOJA

– Pjesma “Ljubavi moja” je ljubavna pop rock balada koja je posvećena mojoj zaručnici Andrijani jer je ona moj svemir kao što to spominjem i u pjesmi, naučivši me što je prava ljubav i kako se iskreno voli. S ovom pjesmom hoću dokazati koliko je ljubav moćna i ukoliko se radi o pravoj ljubav, prevladavaju se sve prepreke jer za ljubav se živi i za ljubav se umire. Ova pjesma također ima posebno značenje za mene i svoju težinu jer sam nedavno zaprosio svoju djevojku i pjesma “Ljubavi moja” će nam biti za prvi ples na svadbi. Kao što tekst pjesme ima lijepu priču tako sam i ja zaokružio svoju vezu s lijepim činom kad što je prosidba, stoga i pjesma izlazi u pravi trenutak. Pjesmu također posvećujem i svim zaljubljenima koji vjeruju u ljubav i koji će također zaplesati s njom za svoj prvi svadbeni ples. “Ostaješ vječno u mojoj duši” i “ti si moj svemir” su najmoćnije rijeci koje se mogu izreći voljenoj osobi te njih upravo spominjem u ovoj baladi.

SHARE