Upravo sad kad nam najpotrebnije, Angelica Zacchigna zapjevala je „Good vibes” i uznemirila je kaos nastao pandemijom s pjesmom ispunjenom dobrom vibracijom koja svojom vedrinom potiče dobro raspoloženje i osmijeh na lice.

Domišljat pristup glazbi koji vrlo brzo ulazi u uho, Angelica je uspostavila u suradnji s The 1000Streets orchestra i predstavila ne samo zabavnom glazbenom animacijom već i šarenim i vedrim spotom koji će svojom svježinom razveseliti kako malo tako i velike uzraste.

Uvijek dostupna i vedra, kao i sama pjesma, Angelica ispričala nam je o svojoj suradnji s The 1000Streets orchestrom, ostvarenju novog hita, promjenama koje je primijetila na sebi u zadnje tri godine te utjecaju Talent show-a na njenu karijeru.

THE 1000STREETS ORCHESTRA

– The 1000Streets orchestra su osnovali 2016 godine Denis Zupin i Martin Dequal.

U ovih pet godina postojanja surađivali su s velikim brojem solista kao što su Joe Bastianich, Maurizio Vandelli, Les Babettes, Mike Sponza, Baretè Quartet i mnogi drugi. Baš zbog tih različitih stilova u kojima pronalaze izazove nastaje ime 1000Streets, mješavina bluesa, jazza, swinga i pop glazbe. No, došao je i trenutak da se okušaju u autorskom radu pa tako nastaje produkcija 1000Streets s ciljem da se napiše prvi album projekta, koji se sada počinje predstavljati kroz dva singla “Freedom” i “Good Vibes”. Cilj projekta je, kao što se iz singlova može shvatiti, da stopi žanrove i zvuk big banda sa zvukom pop-elektronske glazbe 2021. godine. Tako nastaje glazba koja podsjeća na elektroswing, no ipak za razliku od istoga, postoji pravi pravcati orkestar koji izvodi pjesme.

GOOD VIBES

– Projekt je baziran na suradnjama između muzičara, pjevača, autora, aranžera, producenata, tehničara i cijelog ostalog tehničkog osoblja te sve zajedno se sastoji od oko 50 ljudi. Imena koja svakako se moraju izdvojiti kada je Good Vibes u pitanju. Uz mene kao lead vokala sudjeluje reper Nai Boa iz Dominikanske republike te pjevač GianJoe iz Milana. Iza kulisa za glazbenu i izvršnu produkciju zaslužni su Denis Zupin, Martin Dequal, Walter Grison i Riccardo Pitacco. Christian “Noochie” Rigano odradio je mix, a Ricky Carioti mastering. Uz to, moram spomenuti Area 51 Studios od Morena Buttinara i glazbenog izdavača Epops Music gdje su snimani svi instrumenti. Video produkciju odradio je Fulvio E. Bullo i Terroir Films iz Trsta, a animacije je odradio Alessio Iellini i njegov tim s Tenerifa. Kad sam pristala na suradnju sa 1000Streets i kada su mi poslali demo snimak odmah mi se pjesma sviđala i evo sada nakon mjeseci rada napokon je vani i svi mogu plesat uz nju.

PROMJENE U 3 GODINE

– Puno učim kako za konzervatorij tako i za sebe, radim jako puno na sebi kao glazbeniku, svaki dan vježbam i držim se stroge rutine koju započinjem od ranoga jutra. Zasigurno se osjećam drukčije nego prije 3 godine, sigurnija sam i još više uživam u glazbi i pjevanju. Cijela situacija s pandemijom, motivirala me da se više usredotočim na sebe i neke autorske projekte za koje se nadam da će kroz neko vrijeme ugledati svijetlo dana. Trenutno nemam neke fiksne planove, radim na nekim svojim projektima, ali o svemu u svoje vrijeme, zasad uživam u pjesmi Good Vibes i ovoj lijepoj suradnji. Trudim se uvijek naći balans u svemu, nije uvijek lako, ali kad nešto voliš sve se može.

TALENT SHOW

– Smatram da svako iskustvo što se dogodi u životu je dobro za odrastanje, sazrijevanje ali upoznavanje samih sebe. Mogu reći da u mom slučaju prisustvovanje na Talent showu mi je pomoglo kao neka vrsta reklame, ali mislim da se karijera gradi na neki drugi način.

SHARE