Jednostavan tekst koji jednostavno uđe u uho nadovezuje se uz novi hit Manča. Pjesma Superdry nastala je kao igra na prijedlog prijateljice koju Emanuel Burić nije mogao odbiti. U jednoj večeri nastao je Superdry. Burić je zajedno s kolegama htio poraditi na pjesme, no pokazalo se kako je izvorna verzija ta koja se treba namijeniti publici.

Predlažemo vam da se opustite uz Superdry te da pročitajte što nam je Manč ispričao o procesu stvaranja spomenutog hita.

KOMIČNA ALI I TRAGIČNA PRIČA

– Cijela priča oko pjesme pomalo je komična, a pomalo tragična. Definitivno je bilo jedno putovanje koje ću zauvijek pamtiti. Ideja za pjesmu nastala jedne krasne večeri kada mi je prijateljica u šali upitala da napravim rimu za Superdry. Riječi koje sam smislio tada u trenu su upravo riječi koje danas čujete u refrenu pjesme. Ubrzo sam napisao tekst za oba versa i pomiješao s malo melodije i voilà, tekstualni dio bio je gotov. U međuvremenu našao sam matricu pjesme koju je napravio Noa Čalić, moj dobar prijatelj te ujedno i kolega. Snimili smo refren i prvi vers te stali na tome jer je već bilo kasno. Poslao mi je prvu verziju da preslušam nekoliko puta i da vidimo je li je to to. Odmah drugi dan, sve nam je zaštekalo, cijeli projekt je nestao i ostala je samo ona prva verzija koja je danas zapravo cijela pjesma.

ZAHTJEVAN SPOT

– Spot je sniman u vrijeme izlaska i zalaska sunca u periodu od nekoliko dana i neću lagati, bilo je poprilično zahtjevno za sve kako radi manjka sna tako i radi velike oscilacije emocija. Ekipa je odradila odličan posao. Kamerom su baratali iznimno talentirani Jure Šiško i Noel Svečarovski, dok je postprodukciju obavio Jure samostalno. Sve u svemu ovaj projekt je jedan veliki korak naprijed, kako glazbene produkcije tako i video produkcije.

SHARE