Karlo Štiglić pokrenuo je akciju pomaganja pod dobrim duhom „građani za građane” otvaranjem Facebook grupe „Jedni za druge – Poreč i okolica” pri kojom poziva volontere i potrebite da se pridruže.

Dakle, kako nam Štiglić objašnjava, potrebiti trebaju napisati koje potrepštine su im nužne, a volonteri s područja Poreštine kupiti će proizvode te, s mjerama opreza, dostaviti na adrese starijih i nemoćnih osoba.

VOLONTERI DOSTAVLJAJU

– Provodimo akciju koja pomaže starijim i nemoćnim osobama te bolesnim osobama kojima je oslabljen imunitet te su prilikom izlaska pod velikim rizikom u ovo doba Coronavirusa. U akciji mladi će ljudi dostavljati hranu i kućne potrepštine na kućni prag potrebitih koristeći naravno sve mjere opreza. Akciju će provoditi svi mladi dobre volje na području Poreštine koji imaju želju i mogućnost pomoći. Svi zainteresirani mogu nam se obratiti u našu Facebook grupu „Jedni za druge – Poreč i okolica”. Neka nam napišu sve što im je potrebno, a mi onda krećemo u dućan kupovinu namirnica i dostavljamo na kućni prag. Inspirirala nas je grupa “Jedni za druge“.

SHARE