Umjetnost je polje gdje granice ne postoje, gdje nema limita, gdje umjetnik može izraziti sebe kroz svoje djelo i ostaviti trag svijetu po čemu će biti više ili manje pamćen, ovisno o snazi emocija koje se pobuđuju u publici.

Mlada Puležanka ElSea dobila je snažan feedback nakon što predstavila je svoje umjetničke sposobnosti kratkim glazbenim uratkom „Road Ahead” predstavljenim na YouTube-u. ElSea napisala je tekst i uglazbila ga te ostvarila kreativno djelo koje će vas zasigurno impresionirati.

BIJEG OD REALNOSTI

– Glazba me veže za više čimbenika. Ponekad mi je to čista razbibriga, ponekad mi je pomoć pri ostvarivanju svakodnevnih obaveza vezanih za školu i poslova oko kuće, a nekad mi služi kao bijeg od realnosti. Mogu poslušati album nekog autora, totalno odlutati mislima i prepustiti se emocijama.

UMJETNIČKO IZRAŽAVANJE

– Od malena bavila sam s umjetnošću. Većinom se je moje izražavanje vezalo uz ples. Kasnije se pojavila gluma, nakon čega je uslijedila glazba. Oduvijek sam voljela izražavati emocije na svoj jedinstven način. Glazbeno okruženje u kojem sam rasla je svakako utjecalo na mene. Tokom odrastanja inspirirali su me mnogi umjetnici i uvijek sam se divila onima koji mogu napisati pjesmu i napraviti od iste djelo koje zvuči toliko zanimljivo. Uvijek sam pisala tekstove i kao mala. Voljela sam se tako izražavati. Kako sam sebe polako upoznavala kroz glazbu, odlučila sam probati nešto samostalno napraviti. Mislim da mladi vide svašta putem medija i jako puno toga nam je pristupačno zahvaljujući internetu. Danas se može lakše ubaciti u tu neku javnost. Voljela bih svojim radom pokazati kako ne treba puno za prikazati onog što se krije u nama.

NEOČEKIVANI FEEDBACK

– Nisam očekivala da ću dobiti tako dobar feedback od svojih vršnjaka. Samo sam se prepustila glazbi. Osoba sam koja voli više stvari, ali se nadam da ću i za nekoliko godina ostati u umjetnosti kakva god ona bila. Nije mi cilj postati popularnom već mi je želja da se mogu nastaviti umjetnički izražavati na bilo koji način i da time budem ja prvenstveno zadovoljna. Ako se svidi mojim prijateljima, super. Ako se svidi nekome van okvira ljudi koje poznajem, isto super.

SHARE