O suživotu dvaju ljubavnika pjeva nam grupa Nola u svojoj pjesmi Kišobran čiji su spot nedavno predstavili javnosti. Tekst pun ljubavi ispisali su Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić, a uz Marijana, aranžman pripremili su Carlos Fagin i Ante Prgin dok je mastering odradio Perica Šuran. Medvid produkcija snimila je spot prepoznatljiv za tipičan stil grupe Nola pod redateljskom organizacijom Katarine Radetić u suradnji s glumcima Manuelom Rossi, Miletom Cvijanović, Zorom Cvijanović, Noahom Cvijanovićem, Larom Živolić, Asjom Burba i Teom Penezić.

Gabrijela Galant Jelenić otkrila nam je poruku koja se krije iza pjesme i na što se Katarina Radetić najviše koncentrirala prilikom ostvarenja spota.

KIŠOBRAN

– Novi spot za pjesmu Kišobran snimljen je pod redateljskom palicom Katarine Radetić i uz tehničku podršku Medvid produkcije. Pjesma govori o suživotu, o tome kako je dobro i važno i zdravo u životu imati partnera s kojim ćete dijeliti sve što život donese. Govori i o slobodi, o izboru i važnosti pojedinca da postane svjestan trenutka u kojem jest. Jer taj trenutak u kojem jesmo, to je sve što imamo. Redateljica je u spotu i prikazala upravo tu slobodu i to kroz primjer obitelji Cvijanović Rossi, koja živi slobodno, u svakom trenutku i u svakom kutku svemira.

SHARE