Postavljanje prioriteta i držati se svoje odluke nije lako, ali je svakako izvedivo. Nekima je prioritet steći bogatstvo, nekima držati obitelj na okupu, trećima održati zdravlje na visokoj razini, a Alenu Vitasoviću, prioritet je stvarati i uživati u glazbi što nam je i sam ispričao u razgovoru o životu, o onome što je on danas te kako mu se život razvijao nakon povratka iz inozemstva.

ALEN DANAS

– Danas je Alen manje popularan, ali je isti. Bolji čovjek. Iskusniji. Radi lijepo i pošteno s bendom. Tu su lijepi koncerti live. Ima dvoje djece, ženu. Imam imidž, svoj stil originale. Otvoren svima od krvi i mesa. Nema laži. I super je.

POVRATAK U HRVATSKU

– Prije trideset godina Bio sam u inozemstvu, svirao vrhunski. Vratio se u Hrvatsku, bio je rat tada. Zaposlio se kao glazbeni urednik na Radio Puli. Nisam razmišljao o nekoj karijeri. Spontano se dogodilo da sam uspio uz suradnju s Liviom Morosinom. Rekao sam sam sebi da idem i to probati. Bilo je divno. I još traje. I još imam za puno ponuditi. Još imam i snage i volje i kvalitete. Spremam nova iznenađenja.

PRIORITET

– Skandala nikad nisam imao. Osim ako se izuzmu glupe priče o alkoholu. Bilo je problema i još će ih biti. O javnoj ličnosti svi sve doznaju. Ali moja karijera i moj opus od preko 200 kvalitetnih pjesama nitko neće oduzeti. Skandal oko djevojaka koje me ganjaju, pišu gluposti mi nije potreban. U pitanju je ljubomora. U današnje vrijeme prizemni novinari čeprkaju po Facebooku, gledaju svaku objavu koja se mene tiče i pišu gluposti. Ja to ne volim. Želim raditi glazbu, q ne preko novina raditi skandale za mediokritetne jadnike. Moj je prioritet glazba, djeca, mir i ljubav.

SHARE