Radite cijeli život. Gradite svoje poslovanje iz dana u dan. Trudite se kako biste postigli određene rezultate te održali ih ili čak povećali. No, iako imate tim ljudi, veći ili manji, oko sebe s kojim surađujete u poslovanju, ostali ste bez onog što je najbitnije i što ne možete vratiti. Ostali ste bez vremena. Novac kako dolazi, tako odlazi i ponovno se vraća. Vrijeme kad jednom prođe, ne možemo ga više vratiti.

Laganim i postepenim promjenama na sebi možemo organizirati sebe i svoju okolinu kako bi dobili željene rezultate, ali i uživali u slobodnom vremenu. O kojim se promjenama radi priča nam knjiga Milana KrajncaModel dinamičnog vodstva”.

Ukoliko ste naišli na probleme unutar vlastite kompanije ili radnog tima, možda bi trebali stati i poraditi prvenstveno na sebi, a onda i na vlastitoj okolini kako bi vas okolina mogla razumjeti i time dati očekivane rezultate.

Psihoterapeut Milan Krajnc vlastitim primjerima iz prakse prikazuje što znači model dinamičnog vodstva te kako se on postiže na dugotrajno efikasan način. Prema Krajncu, reorganizacijom sebe i svog načina poslovanja možemo postići upravo ono što želimo.

SHARE