[supsystic-gallery id=32]

Njegove fotografije sigurno su vam zapele za oko. Zoran Ancel je jedan od profesionalnih fotografa koji naglašava senzualnost, ali i moć osobe koju prikazuje na fotografiji. Odličan spoj subjekta i okoline daje snagu značenja kako osobi, kako ambijentu tako i samom fotografu. Impresivne i upečatljive, to su trodimenzionalne fotografije koje će vas zavesti pri prvom pogledu.

No, prijeđimo sa fotografija na autora pa u nastavku otkrijte s nama nešto više o Zoranu Ancelu.

VRIJEME PROVEDENO FOTOGRAFIRANJEM

– Fotografiram dosta često, ako ne fotografiram ili ne obrađujem fotografije, tad radim na nekim novim tehnikama fotografiranja, osvjetljenja ili obrade fotografije. Uvijek se je potrebno nadograđivati znanjem da bi bili što kvalitetniji i da bi mogli sprovesti svaki zadani projekt u stvarnost. Svoje radove ne bi mogao svrstati samo u jednu vrstu fotografije, tako da tu ima komercijalne, modne fotografije, fotografiranja vjenčanja, portreta, obiteljskih portreta, fotografiranje proizvoda i nekretnina, pa čak i pejzažne i sportske fotografije, a i drugih vrsta.

 

DOJAM FOTOGRAFIJE

– Dojam fotografije je jako bitan. Recimo da u biti cilj fotografije je ostaviti što veći dojam na publiku, povezati ih emocionalno ili na neki drugi način s pričom ili porukom koju je umjetnik, fotograf, želio prenijeti.

 

SENZUALOST

– Senzualnost je ustvari doživljaj, ili kad bi morali opisivati riječima jednostavno bi rekli da je senzualnost otmjeno i zavodljivo ponašanje osobe svime što osoba ima, pa tako i unutarnjom energijom, umom, pokretima tijela, govorom… Putem fotografije možemo se prikazati raznim pozama tijela, izrazima lica, pogledom.

 

NEISPUNJENA ŽELJA

– Gotovo da i nemam nekih neispunjenih želja, barem za sad. Nedavno smo ja i moja djevojka Silvija Roža počeli s fotografiranjem vjenčanja, tako da i tu sam si želju ispunio, ali u svakom slučaju veselim se novim izazovima u budućnosti.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)