Kad pričamo o jednom načelniku općine, svjesni smo faktora da je to osoba koja je bila odabrana od većina mještana jer su u njemu vidjeli čovjeka koji dovodi određene pozitivne promjene u zajednici i održava vrijednosti iste.

Možemo reći da su odabrali vođu odnosno, kako se danas svugdje u svijetu imenuje, odabrali su svog lidera, osobu s vizijom koja svojim primjerom vodi svoje sljedbenike, odnosno osobe koje su svojevoljno odabrale osobu koju će slijediti, s kojom će se boriti za bolje sutra, te s kojom će uživati u sadašnjosti.

Dobar primjer leadershipa našli smo u Žminju gdje mladi načelnik Željko Plavčić svojim pozitivnim govorima, ali i konkretnim primjerima, pomiće granice u odnosima Žminjaca. On je pokretač, odnosno vođa, ljudi u zanimljivoj općini Istarske županije. Upravo o odnosima s mještanima popričali smo s načelnikom. Budući da nam je njegov govor bio zanimljiv, pripremili smo vam snimku koju možete pogledati ovdje u nastavku pa možda i vas potakne da date 120% od sebe u onome što upravo sad radite.

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)