[supsystic-gallery id=11]

U sklopu programa Showroom čije je producent Viktor Drago, u Puli gostovala je Marija Fresl predstavljajući Tara Fashion.

Radi se o jednostavnim modelima gdje svoje želje može zadovoljiti mlada djevojka željna ležerne haljine za šetnju gradom, ali i poslovna žena koja se u svojoj službenoj pojavi želi osjećati i komotno. No, pogledajte u nastavku što nam je Marija rekla o Tara Fashion-.u.

ROAD SHOW

– Mi smo u tekstilu već 21 godinu i većinom smo se bavili uslugom šivanja za velike brendove. Odlučili smo se za stvaranje svojeg brenda jer u biti i počeli smo tako šivajući po mjeri s jednim malom butikom. Sa svojim brendom krenuli smo intenzivnije prije dvije godine te u zadnjih šest mjeseci malo više s promocijom brenda. Sada surađujemo s Vitkorom Drago na način da se prezentiramo po gradovima. Svaki tjedan imamo organiziran jedan manji event u jednom gradu u obliku “road show-a”. Želimo prvenstveno da se na tim eventima svi osjećaju ugodno i da budu pristupačne cijene. Onaj tko nas jednom počne nositi, ponovno nam se vraća kao klijent.

STILIZACIJA POSTOJEĆIH KREACIJA

– Toliko danas ima različitih modela i toliko svega te toliko se sve i svašta nosi. Mi smo u biti dosta šareni, pokušavamo zadovoljiti i gospođe od dvadeset godina i one od šezdeset. Možda u tome na neki način i gubimo jer puno je tu modela namijenjenih za različite osobe. Svaki model ima svog kupca i kod stilizacije više nema tih određenih pravila, već se to temelji na što se nekome osobno sviđa.

NOSIVOST U DIZAJNU

– Nosivost je jako bitna. Nitko više ne uzima haljine i odjela kako bi samo jednom obukli. Mi nikad nismo ni napravili model koji je nenosiv. Iskreno, mi se to osobno nije niti sviđalo, posebice kad bi vidjela žlice i vilice kako vise na modelima tokom neke revije. Smatram da model mora biti nosiv, a ne da šokira.

ISTAKNUTA JEDNOSTAVNOST

– Gledamo biti jednostavni, ali i da model bude primljetiv, da žena kada ga odjene naš komad odjeće da ju netko pohvali radi toga. Ne želimo da žena s našim modelom ostane bezlična u masi, a istovremeno da to i ne bude prenapadan izgled. Cilj nam je da se žena ugodno osjeća i da može cijeli dan biti u tome i obavi sve svoje obaveze.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)