Prva pratilja 21. izdanja Miss Universe Hrvatske Elena Jung osvaja svih svojom svježinom i pozitivnošću.

Mlada Vodnjanka po struci kozmetičarka začarala je publiku Istarske županije, ali i šire, svojom jednostavnošću. Reklo bi se za nju da je to oduvijek tražena vedra djevojka iz susjedstva.

Nakon samog izbora Miss Universe Hrvatske, popričali smo s Elenom i otkrili što je prava istina iza etiketa manekenke i misice.

NAJVEĆI DOSEG U KARIJERI

– Prvi put sam se natjecala na izboru 2015. godine kada sam u biti shvatila da je to ono što mene zanima i da u biti imam potencijala za to i odlučila sam se prijaviti na Miss Universe Hrvatske čisto jer znam da je to jedan od najjačih, a možda i najjači izbor u cijelom svijetu. Probala sam, vidjela sam i evo me. Mislim da je to moj najveći mogući doseg u tom polju. To je ujedno bio i moj zadnji nastup na takvom tipu natječaja.

SAN – VODITELJICA

– Nakon natjecanja, dobila sam više ponuda za neka fotkanja i revije te ono što je meni najdraže za neke televizije, ali nećemo to sada otkriti. Imam veliku želju raditi kao voditeljica. To je ono što stvarno želim i namjeravam se uskoro školovati u tom smjeru.

ETIKETE MANEKENKE I MISICE

– Mislim da su za te etikete krivi pojedinci zato što su oni tako prikazali manekenke i misice, ali one nemaju veze s istinom. Da bi se došlo do pobjede na nekom izboru, osim jakog karaktera potrebno je veliko znanje. To su u 99% cure koje su fakultativno obrazovane. Nije to samo šetnja pistom. Ima tu puno toga na čemu se treba poraditi pri svakom nastupu, a ponajviše treba puno volje da bi se prošao taj cijeli kompleks priprema.

PRIPREME ZA IZBOR

– Dosad sam se najviše pripremala za ovo natjecanje uz svakodnevne treninge i brige oko prehrane. Uz to, bila je tu i velika aktivnost na društvenim mrežama što je danas jako bitno.

LJEPOTA

– Svaki pojedinac vidi ljepotu na svoj jedinstven način. Ono što je meni lijepo ne mora značiti da je nekome drugome lijepo. To je stvar ukusa. Žena je lijepa kad je najprirodnija. Svaki čovjek koji ima lijep i iskren osmijeh taj je lijep čovjek. (foto: Damir Bošnjak)

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.