Jeste li se kad pitali kako kreirati svoje radno vrijeme? Možda odgovor zvuči poznato, ali je zaista uvijek aktualan. Ukoliko želite kreirati svoje radno vrijeme, trebate krenuti u privatne vode, biti odvažni i predstaviti svijetu svoje poslovanje. Uvijek vedar i aktivan Igor Dundara krenuo je upravo tim putem i zahvaljujući svojoj agenciji Tango media, koju je otvorio zajedno s partnerom Vedranom Ivančevićem, daje klijentu priliku da svoj proizvod predstavi ciljanoj publici.

TANGO MEDIA

– Za pokretanje vlastitog posla odlučio sam se jer volim sam sebi kreirati radno vrijeme te danas radim ono što istinski volim, a i po naravi sam osoba koja voli dinamičan posao. Put koji me doveo do ovoga što radim danas je višegodišnje iskustvo u oglašavanju te svi su poslovi koje sam radio bili usko povezani s time. Nitko me nije posebno inspirirao ali sama draž dinamike promidžbe dala mi je vjetar u leđa da se odlučim za ovako nešto.

ZANIMLJIV I DINAMIČAN POSAO

– Posao koji radim je dinamičan, zanimljiv, zahtijeva dosta odricanja i strpljenja, razumijevanja ali isto toliko borbe da se ostvari određena vizija. Veseli me interakcija s klijentima, kreativnost u bilo kojoj sferi projekta na kojem radim, da li su to eventi ili oglašavanje. Posljednje i najvažnije je sreća od strane klijenta da je posao dobro odrađen.Imamo različite profile klijenata. Radimo s gradovima, općinama, razno raznim firmama, malim poduzetnicima, restoranima, turističkim zajednicama, udrugama, te OPG-ovima. Moj moto je: Be yourself, because an original is worth more than copy ili u prijevodu budi svoj jer original vrijedi više od kopije.

ZNAČAJ PROMOCIJE ZA POSLOVANJE

– Promocija daje klijentu priliku da svoj proizvod predstavi ciljanoj publici. O kojem god proizvodu se radi može se kroz različite kanale plasirati tako da potencijalni krajnji korisnik istoga bude dobro informiran i na kraju da se odluči za kupnju toga proizvoda. Da li se radi o restoranu ili trgovini, promociju treba koristiti jer je na tržištu među jako puno proizvoda i s kvalitetom treba iskočiti. Digitalna tehnologija pogotovo za vrijeme korone je procvala, informacije brzo putuju i lako su dostupne, samo treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

SHARE