U moru torbica, zadivile su nas torbice Lucije Vrc. To su torbice koje nas svojom formom povezuju snažnije s prirodom. One se uklapaju kako u casual outfit tako i u sportski pa čak i elegantni budući da Lucija odabirom boja, materijala te, ono što ih čini zaista posebnim, modela s prirodnim motivima, svoju maštu i odličnu ideju pretvara u stvarnost.

Više o samim torbicama, ispričala nam je upravo novopečena majka Lucija Vrcić.

NEZAOBILAZNI MODNI DETALJ


– Smatram torbice nezaobilaznim modnim detaljem danas, neovisno o tome da li se radi o torbici koja nam treba za pohranu veće hrpe osobnih stvari ili samo o torbici koja treba upotpuniti modnu poruku. Obje su u biti neki naš izričaj stila i osobnosti. Ali, gdje god da se uputimo, teško da ćemo krenuti bez torbice.

NOVOPEČENA MAMA

– Trenutno sam novopečena mama jedne djevojčice, tako da većinu vremena provodim s njom. U slobodno vrijeme volim se baviti fizičkim aktivnostima, druženjima. I naravno, smišljanjem novih modela torbica.

TORBICE S RELJEFNIM EFEKTOM


– Želja za stvaranjem torbica se zapravo nekako sama nametnula, s obzirom da se tata bavio prodajom kože i izradom kožnih predmeta. Tako sam odlučila napraviti 5 probnih modela; riba, tigar, zebra, panda i sova, koje sam prodala na sajmu, to me potaklo na daljnji rad. To nisu klasične torbice, nego modeli inspirirani životinjskim i biljnim svijetom. Nastojim postići neki reljefni efekt, efekt prodiranja tog oblika van okvira torbice. Najviše radim sa prirodnom kožom te sa eko-kožom, ukoliko klijentice ne koriste prirodnu kožu. Neki modeli su unikat, a neki se mogu ponoviti, ovisno koliko kože određene boje, ili vrste, imam na raspolaganju. Ali, nijednog modela nema u velikim količinama.


OD RIBE DO LEPTIRA


– Poseban značaj za mene ima torbica s modelom ribe, jer je prvi model koji se prvi „probio“ na tržištu, ali najprodavaniji model je leptir. On se pokazao kao model koji najviše očarava većinu mojih klijentica.

SHARE