Hrvatski kantautor Tedi Grubica obogatio je početak 2021. godine novim predivnim hitom u kojem se krije tračak njegovog ljubavnog života. Iako uvijek otvoren pri svakom upitu, glede svog ljubavnog života, Tedi nije nam htio pridati puno detalja, ali dao je naznačiti kako u pjesmi „Ne vjerujem da postojiš” slušatelji mogu pronaći i njegove iskrene ljubavne emocije.

POVEZIVANJE PRIVATNOG ŽIVOTA S KREATIVNIM STVARANJEM

– Napisao sam tekst pjesme o fazi u kojoj se svi nađu barem jednom u životu. Moje misli i osjećaje satkao sam tekst koji opisuje stanje kada je osoba zaljubljena ili iskreno voli. Ne izlazim previše u javnost sa svojim privatnim životom, ali mogu reći da je pjesma odraz mojih emocija te je to faza kada se moj život povezuje s kreativnim stvaranjem. Prepustiti ću publici da si zamisli koliko sam zaljubljen i koliko volim sa željom da svatko pronađe sebe u pjesmi.

PJESME U SKLADU S OSJEĆAJIMA

– Volim kad se mogu poistovjetiti s tekstom pjesme, to je svim izvođačima podosta bitno. Kad nam netko ponudi pjesmu, pročitamo tekst i razmislimo da li je to pjesma nekako u skladu s našim osjećajima, vidimo li sebe u njoj ili ne, te se zbog toga nađu mnoštvo pjesama koje su izvođači odbili. Kad izvođač napiše sam svoju pjesmu, smatram da je to onda nešto jače, odražava se jačom energijom i ljubavlju.

OSTVARENJE PJESME „NE VJERUJEM DA POSTOJIŠ”

– Pomoć pri ostvarenju ovog novog projekta pridonijela je već poznata suradnja ustanovljena prilikom festivala Melodije Istre i Kvarnera. Goran Šarac usredotočio se na glazbu, dok Aleksandar Valenčić poradio je na aranžmanu dok je Sandra Valenčić bila moj prateći vokal. MedVid produkcija poradila je na vizualnom predstavljam putem spota u kojem sve dočarava kao san.

OSTANIMO POZITIVNI

– Početak u 2021. dosta je problematičan glede pandemije i potresa, te ostalih pratećih neprilika i stoga mislim da nismo krenuli s ovom godinom baš najbolje, ali poanta je ostati pozitivni koliko god je to moguće, da se i dalje držimo zajedno, da se volimo i poštujemo, te da uživamo u glazbi koja nas, između ostalog, povezuje.

SHARE