Tko je rekao da se dan ne može započeti u veselom tonu i kad je vani ružno vrijeme. Dovoljno je samo da pogledate novi spot kojeg su zajedno ostvarili Tara i Ivan Zak i osmijeh i energija zapalit će se u vašim srcima.

Vedrina spota što je ostvario Nemanja Novaković uz NN Media Production započinje svima dragim bojama, a onda se nastavlja pozitivom laganom glazbenom melodijom i tekstom pjesme „Naj naj” u kojoj se pjeva o podršci u ljubavi koja je svakome potrebna. Skupa s Tarom otkrili smo kako je započela ova lijepa suradnja hrvatskih pop zvijezda.

SURADNJA SA ZAKOM

– Mislila sam si kako nastaviti s mojim projektom i tražila sam osobu s kojom bi uspostavila novu suradnju, novog autora za moje pjesme. Sjetila sam se kako je Ivan osoba koja je podosta moderna i mlada te radi kvalitetne pjesme. Putem dragih poznanika uspostavila sam kontakt s Ivanom. Kad sam stigla u studio, Ivan mi je ponudio da poslušam nekoliko pjesama kako bi uvidjeli kojim smjerom će teći naša suradnja. Odabrala sam sebi najdražu pjesmu koja je u biti slična vrsti pjesama koje sam prije pjevala. Zajedno smo zapjevali i ubacila sam ideju kako bi mogli napraviti duet. Ivan nije ličnost kojemu su potrebne suradnje, ali prihvatio je ideju budući da nam se glasovi dobro slažu.

NAJ NAJ

– Smatram da sam osoba koja se voli jako žrtvovati za svoj posao i odabrala sam osobu koja je poprilično pedantna u svom radu, tako da je nama ova pjesma zaista ‘naj naj’. Mislim da mi je to dosad najbolja pjesma. Imala sam umjetničku pauzu od otprilike pola godine, iako sam i u tom periodu radila u organizaciji i izvedbi većeg broja koncerata pa i u promišljanju o stvaranju nove pjesme. Htjela sam ostvariti jednu sasvim savršenu pjesmu i uspjeli smo. Pjesma ima prekrasan tekst i prateću glazbu, te brzo upada u uho. Mislim da je u ovom periodu sve u mom životu, kako privatnom tako i poslovnom, ‘naj naj’. Polako mi se otvaraju vrata koje su dosad bile pritvorene.

POZITIVAN SPOT

– Za stil spota smo se odlučili nakon što smo pogledali spotove koji se mogu smatrati da su sada u trendu. Tekst je takav da se mogao napraviti spot kao mini film, ali htjela sam napraviti nešto malo drugačije od klasičnih spotova jer ponekad se izgubimo okrećući se uvijek k istoj tematici. Snimili smo si jakim bojama kako bi zadovoljili mlade, te one koji se osjećaju još uvijek mladima. Želja nam je pobuditi pozitivne osjećaje na jednostavan način. Zadovoljni smo ovim projektom te smo odlučili nastaviti suradnju te se nadam da će ga i publika prihvatiti na ‘naj naj’ livelu.

SHARE