Kažu da kad se posvetiš svom dušom svojom strašću, postižeš najbolje rezultate. Upravo se to događa našoj glazbenoj zvijezdi Barbari Munjas koja, kao i svi veliki glazbenici, svoj život posvećuje glazbi i k ekspresiji misli i emocija putem iste.

U njenom novom glazbenom tour-u, na bogatoj listi nalaze se Poreč i Umag, te smo joj prije njenog novog nastupa na domaćem terenu, uspjeli uzeti nekoliko informacija o novitetima koji će vam se zasigurno svidjeti.

REZULTAT ZAJEDNIČKOG RADA

– Ovaj mjesec imam čak dvije svirke u Istri! Jedna je 9.ožujka u Poreču povodom zatvaranja Zlatnog zuba, festivala komedije i smijeha, a slijedeća je 23. ožujka u Umagu u Buoni Amici. Mislim da smo došli do toga da nam ne trebaju neke dodatne pripreme oko turneje, koja proba prije da se malo ufuramo i to je to, pjesme imamo, i ono što se može čuti je rezultat zajedničkog rada na tim pjesmama. Donesem pjesmu, a ostatak ekipe da sebe unutra i svi zajedno na kraju sviramo ono što je rezultat te zajedničke kreacije. Moram priznati da se osjećam stvarno zahvalno da uz sebe imam iznimno talentirane glazbenike, a riječ je o Alenu Bernobiću, Marku Kalčiću i Goranu Salviju, s kojima ne trebam brinuti da će krivo shvatiti moju viziju pjesme i otići u nekom sasvim desetom smjeru… Zapravo, niti ne moramo ništa govoriti, toliko se kužimo da su riječi suvišne, pričamo svirajući i sve nam je jasno. A glede svirki i turneja, moram naglasiti kako je suradnja sa booking agencijom Street Pulse super stvar i otkako surađujemo, svirke se samo nižu. Isto tako, ovaj posljednji vizualni dio predstavljanja, fotografije, ostvarila sam u suradnji sa Sonicyut-om iza kojeg stoji Matteo Prodan. Spot za prvi singl „Men“ sam odradila u suradnji s Ericom Vojakom.

SINKRONIZACIJA

– Glazba uvijek mora biti sinkronizirana s dušom, da nije tako ne bi štimalo. Kakva duša takva glazba i obratno. Trenutno se snima spot za sljedeći singl. Riječ je o pjesmi Right place and right time (RPRT). Spot se snima u suradnji sa Sonicyut-om, tako da sam trenutno dosta okupirana time, svirkama i jednim dramskim projektom o kojem će u slijedeće vrijeme biti nešto više informacija. Bitno je da nije dosadno i da se uvijek radi nešto što te ispunjava i usrećuje!(foto: Sonicyut)

SHARE