Imate li sve što želite? Što vas dijeli od toga?

Možda je vrijeme da čujete novu pjesmu kantautorice Elis Lovrić „All I really want” koja će se premijerno predstaviti na ovogodišnjoj Dori.

ZVIJEZDE SU SE POSLOŽILE

– Odluka je kao i uvijek stigla vrlo spontano. Prijatelj me je upitao jesam li razmišljala o Dori, makar i za sljedeću godinu. Tu sam ga zaustavila i sebe iznenadila odgovorivši mu kako što ću za sljedeću godinu kada to mogu već sada. Potrudila sam se završiti pjesmu prije završetka natječaja. Tako sam i slavlje dočeka provela u pisanju te pjesme. Uzela sam svoju staru neobjavljenu pjesmu koju sam napisala u Italiji, ali nikad ju nisam dovršila. Riječ kao da nisu htjele izaći do kraja. Do zadnjeg trenutka nisam znala hoću li uspjeti jer sam s tom pjesmom željela aktivirati i kvartet gudača koji su mi svirali u pjesmi „Sretno ti bilo”. Sve je to trebalo organizirati u par dana. Zvijezde su se nekako posložile pa sam nekako uspjela. Trenutno sam sva s Dorom. Mogu reći da je tu puno danonoćnog posla. Ima tu puno priprema, intervjua, razgovora, kako bi na sceni taj dan bilo sve kako treba.

ALL I REALLY WANT

– Pjesma se zove „All I really want”. Ona opisuje sve što u biti želim, kako i sam naslov govori. Ako bi ju išla dubinski opisivati, to je pjesma koja priča o snazi pojedinca i u tome da ne treba posustati u traženju pravih stvari, pravih vrijednosti te onoga što nam daje snagu u životu, onoga što nas pokreće. Kod nas to kaže da je ostvarivanje vlastitog sna. Često treba napraviti samo prvih par koraka i onda hrabro krenuti dalje, pokušati realizirati i ne posustati u tome. Smatram da je velik dio sreće u životu biti na svom putu i raditi ono što voliš, ono za što si stvoren. Ljepše je tako živjeti i komunicirati s drugima jer smatram da i drugi tada osjete da i oni mogu i imaju pravo odabrati ono što vole, a ne se prilagođavati nečemu što misle da moraju, a za što ne postoji nikakvo pisano pravilo. U pjesmi otkrivam jednim dijelom sebe na jedan poetski način popraćen melodijom. (foto: Inka Marinić)

SHARE