[supsystic-gallery id=40]

Svaka žena sanja pronaći u svom najvećem prijatelju i najboljeg ljubavnika. Slađana Milešević u izradi svog unikatnog nakita uspjela je upravo to pronaći, a putem Divinitus art aterlier omogućuje pronalazak svog novog prijatelja svakoj ljubiteljici dobrog stila.

Atraktivni i nadahnjujući nakit izražava duh ne samo autorice već i osobe koja ga nosi, pa tako ovisno o vašem temperamentu i dnevnom raspoloženju odabrati ćete upravo ono što vam taj dan upravo treba, o čemu nam priča i Slađana što možete pročitati u nastavku.

UNIKATNI NAKIT

  • Dizajniranje unikatnog nakita je moja najveća strast. Na taj način mogu najbolje i najlakše izraziti svoje emocije. U kreativnom stvaralaštvu pronalazim svoj najdublji mir,zadovoljstvo i smisao postojanja. Svaki moj dan započinje i završava nekom novom kreacijom i idejom. Divinitus art atelier je moj najveći prijatelj i najbolji ljubavnik.

INSPIRACIJA U EMOCIJAMA

  • Inspiraciju pronalazim u emocijama. Naprosto dobijem potrebu za ispoljavanjem osjećaja i tako krene… Mnogo puta počnem primjerice s izradom ogrlice, koju sam skicirala,a na kraju završi kao narukvica. Najčešće do posljednjeg trenutka izrade ne znam kako će određeni komad nakita izgledati. Jednostavno se prepustim i uživam… Kada osjetim da sam ispoljila “sve što sam imala”, komad je završen. Sam proces stvaranja mi pričinjava jednaku sreću i zadovoljstvo, kao i gotov proizvod.

MODNI DODACI S POSEBNIM PRIČAMA

  • Najčešće izrađujem ogrlice,naušnice i narukvice, a svakako su u planu i neki drugi modni dodaci. Svaki komad proizašao iz mog ateliera je unikatan, priča neku svoju priču, pa tako ne postoje dva ista komada Divinitus art nakita. Koristim razne materijale, poput gume, kože, metala, drveta, plastike, staklenih perlica. Najviše preferiram reciklirane materijale. Izrazito me uzbuđuje ideja da iz nekog starog predmeta ili materijala, koji je izgubio svoju prvobitnu svrhu, može nastati novi, unikatni komad nakita. Nakit izrađujem u raznim stilovima, ovisno o trenutnom raspoloženju. Rekla bih da postoji pet osnovnih stilova: boho, shabby chic, punk-rock stil, gothic i avangardni.
SHARE