[supsystic-gallery id=37]

Dvodimenzionalni umjetnik, glazba i fotografija, je ono što se danas može nazvati Loris Zupanc. Jedno od poznatih lica grupe Night Express, Loris Zupanc je svoje umjetničke emocije godinama izražavao svirajući bubnjeve na što je njegova publika uvijek jako pozitivno reagirala.

Njegova simpatičnost i toplina uvijek je izgarala kroz glazbu, ali i njegovim kratkim ali nadasve energičnim govorima. No, danas se njegova strast osim uz glazbu vežu uz fotografiju što pokazuju i njegovi impresivni radovi, posebice oni iz New Yorka, a koje, ukoliko ga pratite ili ćete ga pratiti putem Facebooka, možete često imati priliku vidjeti.

Uzeli smo mu malo vremena za vas i kao uvijek bio je vrlo skroman riječima, ali dao je pravu sliku njegovog iskustva s fotografijom.

ANTISTRES TERAPIJA

– Nisam ni bio svjestan da je to ležalo u meni. Krenulo je kao antistres terapija i preraslo u ljubav. Uzmeš fotić u prirodu i mozak na pašu. Jako me opušta fotografija. Volim, kad stignem fotografirati koncerte. To je emocija, trenutak, ekspresija subjekta.

NEW YORK

– Volim taj grad. To mi je jedan od najfotogeničnijih gradova u kojima sam bio. Posebno je to što mi taj grad ima dušu i sve je jedna velika kulisa. Uvijek ima nešto novo za fotkati. Jednostavno New York je New York.

DOBAR KADAR, DOBRA EKSPOZICIJA

– Svakako da imam svoje uzore. Ima ih mnogo. Iskusni fotografi su mi rekli: „Pogledaj sve free snimke na YouTubeu i uči.”. Tako i je. Pogledao sam brdo tehnika na YouTubeu. Učio na greškama. Neke mi ideje dođu po noći pa zapišem da ne zaboravim. Drugi dan je realizacija. Temelj mi je dobar kadar i dobra ekspozicija.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)