Dani se duže, temperature rastu i skidaju se polako debeli zimski kaputi, no još nije vrijeme za odustati kompletno od jaknica i laganih kaputića. Zanimljivi kaputić pronašli smo u kolekciji Afrika – V koju potpisuje Ingrid Rojc.

Žive boje, afrički motivi te odmah na oko vidljiv kvalitetan materijal dati će života vašem proljeću, a time zasigurno i dobro raspoloženje. Osim vedrine, Ingridin dizajn daje i odraz elegancije. A ako vam se ne nosi jakna, u kolekciji prisutne su i šarene duge haljine u kojima ćete se osjećati kao princeze. Više o svojoj kolekciji ispričala nam Ingrid Rojc.

PUT U AFRIKU

Ovoga proljeća putujemo u daleku Afriku. Ono što posebno karakterizira moj dizajn su kontrasti jarkih boja, prirodne tkanine i ljubav prema retro stilovima. U ovoj sam kampanji pomalo spojila sva tri elemenata. Naime, radi se o potpuno prirodnoj tkanini, pamuku, s tipičnim Afričkim etno uzorkom, točnije Nigerijskim, otkuda i dolaze tkanine. Posebno su me privukle intenzivne boje, koje sam međusobno miješala kako bi dobila željeni efekt. Krojevi su jednostavni, upotpunjeni volanima, naborima i ovratnicima koji podsjećaju na 60-te godine.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.