Ulaznica za koncert 2CELLOS više nema u prodaji!! U petak su planule i posljednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert.

Ovo je samo još jedan od ‘sold out’ koncerata koje 2CELLOS nižu na svojoj iznimno uspješnoj ‘SCORE’ turneji. Uz Zagrebačku filharmoniju, pirotehniku i bogatu produkciju, ovaj virtuozni duo sprema pravi spektakl u pulskoj Areni!

Koncert, na koji su svoj dolazak najavile mnoge poznate osobe, održat će se točno 5. Godina nakon prvog koncerta na istom mjestu – ovoga puta bez ijednog slobodnog sjedala čak 10 dana prije održavanja. Time su 2CELLOS još jednom potvdili status svjetskih zvijezda i vrhunskih muzičara.

U subotu su 2CELLOS otvorili svoj ljetni dio europske turneje rasprodanim koncertom u Barceloni, slijede četiri koncerta u Italiji, te dugoočekivani koncert u Puli koji je ujedno i jedini koncert u Hrvatskoj ove godine.

2CELLOS će u Puli sa Zagrebačkom filharmonijom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvije dijelu stvoriti magičnu atmosferu njihova klasičnog repertoara i slavnih filmskih skladbi s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop izdanju s kojim su se 2CELLOS predstavili publici diljem svijeta .

Vrata Arene se otvaraju u 19 sati, a koncert počinje u 21. Mole se svi posjetitelji da dođu na koncert na vrijeme kako se ne bi stvarale gužve na ulaznima.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.