Dizajnerica Suzana Borzić je 2015. godine pokrenula vlastiti biznis pod nazivom Promo zona gdje joj je najveća investicija bilo njeno prethodno dvadesetogodišnje iskustvo.

Promo zona je ubrzo stekla svoju prepoznatljivost i podužu listu klijenata od kojih su mnogi već prethodno bili upoznati sa Suzaninim radom.

Uz laganu kavicu i lijepo vrijeme koje nas u ovom periodu prati, Suzana nam je ispričala ukratko o svojoj djelatnosti.

OD ZAPOSLENICE DO PRIVATNICE

– Dugi niz godina radila sam za tvrtke koje su se bavile promidžbom. Odluku o otvaranju vlastite djelatnosti donijela sam nakon odlaska s posljednjeg radnog mjesta. Uz podršku najbližih, motivirajući faktor su bili klijenti i partneri koji su prethodno bili upoznati s mojim radom. Osim samog imidža tvrtke, ljudima su jako bitni komunikacija i povjerenje koji u poslovanju često znaju biti presudni. Na taj način je Promo zona već na samom početku stekla klijente koji su s povjerenjem ugovorili prve poslove.

PROMOZONA

– Promo zona se bavi promidžbom, dizajnom te prodajom personaliziranih reklamnih artikala. Dobro osmišljena promocija je važna iako joj ne poklanjaju svi dovoljno pažnje. Mi se kao tvrtka najviše ponosimo svojim artiklima koje pažljivim individualnim pristupom osmišljavamo, dizajniramo i izrađujemo posebno za svakog našeg klijenta. Originalni i korisni promotivni artikli te zadovoljni i vjerni klijenti su naša najbolja preporuka. Najdraži dio posla nam je onaj kreativni, dizajnerski, od samog idejnog promišljanja, do grafičkog oblikovanja i ilustracija. Promotivne artikle ne osmišljavamo samo kao reklamni proizvod. Uvijek težimo tome da, osim ugodni oku, budu zanimljivi i nadasve korisni krajnjim korisnicima, bili to poslovni partneri, kupci ili suradnici naših klijenata. Promo proizvod ujedno mora pričati priču, biti smislen i specifičan za klijenta ili njegovu djelatnost.

DARIVANJEM ŠIRITE POZITIVAN STAV

– Slogan predstavlja vrijednosti i viziju firme. “Darivanjem širite pozitivan stav” je slogan Promo zone koji nam je jako bitan i koji je suština naše djelatnosti. Poslovnim darom ili korisnim i inovativnim znakom pažnje nećete samo promovirati svoju djelatnost, već i izmamiti osmijeh na lice te pokazati svojim klijentima i partnerima da mislite na njih i da su vam bitni. Znaci pažnje su bitni u svakom međuljudskom, pa tako i poslovnom odnosu.

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)